Ako si vybrať náramkové hodinky, aby odrážali náš životný štýl?

výber dámskych hodiniek. Najmä, keď je preferovaným kritériom životný štýl. Nosenie náramkových hodiniek je každodennou záležitosťou, preto medzi nimi a štýlom života hľadáme čo najviac spoločných menovateľov.

Inak by aj takýto módny a praktický doplnok dokázal ohroziť komfort a fungovanie – hodinky sa jednoducho stávajú súčasťou osobnosti.

Hodinky pre ženu, ktorá si potrpí na dizajn a kvalitu

Ktorá zo žien peknými vecami pohŕda? Rozhodne žiadna! Za pekné označujeme nielen dizajnovo pôsobivé, ale aj kvalitné a praktické modely. Môže ísť napríklad o Tommy Hilfiger hodinky pre dámy z kvalitnej ušľachtilej ocele. Už len touto základnou konštrukčnou stránkou dokazujeme, že od hodiniek a samých seba vyžadujeme maximum.

shutterstock_1_290323

Zdroj foto: MS_studio / Shutterstock.com

Sme prísne, nebojácne a neoblomné zároveň. Tieto vlastnosti sa jednoducho prenášajú v materiál, ktorý prakticky nemožno zničiť. Dobre odoláva aj bežným vonkajším činiteľom. Z toho usudzujeme vysoké nároky na kvalitu, ale aj rešpekt a uznanie na každej strane.

Hodinky pre dámy, ktoré nepripúšťajú omyly

Ani vlastné chyby, ani chyby druhých, ktoré by mohli nejakým spôsobom ohrozovať ich zaužívané rutiny. Pri výbere hodiniek sa tieto vlastnosti odrážajú v značkové modely – rozpoznávame ich na prvý pohľad. Sú charakteristické určitým súborom funkcií, dizajnom, jedinečnou technológiou a dlhoročnou históriou.

Jedinečné sú v tomto napríklad aj hodinky značky Citizen, ktoré reagujú na zaneprázdnený a konzumný životný štýl, pritom predkladajú návrh na zmenu. Ich presnosť je výsledkom zozbieraných údajov o polohe a získaného časového signálu zo satelitov GPS. Áno, tých, ktoré sa bežne nachádzajú na obežnej dráhe.

shutterstock_2_290323

Zdroj foto: Victoria Chudinova / Shutterstock.com

Pre ženy, ktoré sú ohľaduplné k planéte

Pri výbere hodiniek sa bežne ženy nepúšťajú do detailov a dizajn je mnohokrát rozhodujúcim faktorom. O funkčnú stránku sa viac začnú zaujímať hneď, ako sa sklamú v dobre známom prostredí. Zmeny v zmýšľaní zaznamenávame vďaka nositeľkám eco drive modelov - svetlom poháňané analógové hodinky s technológiou od značky Citizen. Ako energiu využívajú rôzne druhy svetla a pri plnom nabití fungujú dlhé mesiace.

Rady prechádzate od jedného životného štýlu k druhému?

Ustálenosť nie je teda podmienkou ani pri bežnom životnom štýle. Vtedy filtrujeme hodinky jednoduchšie a nie je ničím prekvapivým prechádzať od výlučne dámskych, k dievčenským alebo robustným pánskym modelom – a to aj napriek tomu, že sú dostupné unisex hodinky. Častejšie zmeny v životnom štýle dokazuje záujem o rôzne typy napájania a o celý rad moderných funkcií. Preskočiť z jedného štýlu do druhého nám okrem toho umožňuje aj jednoduchý krok, teda výmena remienka na hodinkách.

        

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.