Ajvar, chutný poklad z Chorvátska

Každý z nás má svoje obľúbené kombinácie chutí, ku ktorým sa rád vracia. Vyhľadávaná dovolenková destinácia Slovákov, slnečné Chorvátsko, nám priniesla presne taký kulinársky poklad: pravý Ajvar od chorvátskej značky Podravka.

ajvar_0324

Ajvar je vyváženou kombináciou stredomorských chutí, po ktorej s radosťou siahame počas celého roka. A aj v čase grilovacej sezóny! Je skvelý ako zeleninová nátierka na chrumkavom chlebíku, príloha ku grilovanému či pečenému mäsu, omáčka do šalátu, dokonca je vynikajúci aj ako dip k hranolčekom. Na Slovensku sme si chuť Ajvaru naozaj obľúbili.

Ajvar Podravka je zeleninová príloha pripravená zo zrelých paprík a baklažánu. Zaujímavosťou je, že táto dobrota sa ešte aj v súčasnosti vyrába podľa pôvodného receptu a dlhoročnej tradície značky Podravka. Vďaka šetrnému spôsobu pasterizácie je zachovaná chuť a aj prirodzená farba zeleniny. S Ajvarom jemnýmpikant si tak užijete autentickú chuť Chorvátska v každom súste. A to všetko bez konzervantov, aróm a umelých farbív. Viac na www.podravka.sk.

 

Ajvar jemný / pikant Podravka: 2,79 € / 350 g

Ajvar spája chuťou

Vôbec nezáleží na tom, či ste vegán, vegetarián alebo milujete mäso. Ajvar je pre všetkých, ktorí majú radi dobré jedlo, milujú stredomorskú kuchyňu a zároveň im záleží na kvalite. Dôraz sa kladie na šetrný proces výroby, ktorým sa zachovávajú prospešné vitamíny a minerály. Táto chorvátska pochúťka plná zdravia je aj z tohto dôvodu nazývaná kaviárom vegánov a vegetariánov. A preto dokáže Ajvar svojou skvelou chuťou spojiť všetkých, bez ohľadu na to, aké stravovanie preferujú.

{gallery}fem_images/pr_new/ajvar0324_gallery_pr/gallery}

„Pozvite“ Ajvar na grilovačku

Inšpirujte sa stredomorskou kuchyňou a pozvite na tohtoročnú grilovačku aj Ajvar Podravka. Stačí jeden Ajvar a grilovačka sa stane kulinárskym zážitkom! Použite ho ako marinádu na mäso, omáčku do burgerov či ako dip ku grilovanej zelenine. Pre jednoduché a rýchle dávkovanie je tu Ajvar Squeeze Podravka v praktickom balení. Stačí len otvoriť a vytlačiť presne toľko Ajvaru, koľko práve potrebujete. Dávkovanie Ajvaru Squeeze je zábava a zvládnu to dokonca aj deti. Zahájte tohtoročnú grilovaciu sezónu naozaj chutne! 

Ajvar Squeeze jemný / pikant Podravka: 2,79 € / 310 g

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.