×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/fem_images/ilu-osobnosti/tana2013_gallery_pr

×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/fem_images/ilu-osobnosti/tana2013_gallery_pr

Rozhovor s Táňou Pauhofovou

Táňa sa narodila v Bratislave a ako hovorí v rozhovoroch, počas svojho detstva si svoju éterickú krásu vôbec neuvedomovala. 


Herectvo sa stalo stredobodom jej života a tento odbor vyštudovala na VŠMU v Bratislave. Táňa si prvýkrát zahrala ako 10ročná v slovenskom seriáli ,,Škriatok“ a jej kariéra herečky pokračovala vo filme „Kruté radosti“, o rok neskôr hrala v česko-slovenskej rozprávke “Čert ví proč“ a ďalšie úlohy si zahrala vo filme “Kousek nebe“, v divadelnej hre ,,Manon Lescaut“, vo filme ,,Román pro muže“ a slávu jej priniesla aj retro trilógia ,,Hoříci keř“. Za svoje herecké výkony získala aj mnohé ocenenia a od roku 2013 sa stala tvárou novej kolekcie dekoratívnej kozmetiky AVON Color v Českej republike a na Slovensku.{gallery}fem_images/ilu-osobnosti/tana2013_gallery_pr{/gallery}Foto: Avon


ROZHOVOR

1.
Vyzeráte vždy oslnivo. Prezradíte nám Váš tip, ako sa cítiť a vyzerať skvele?

V zásade je človek krásny, keď sa cíti krásne, keď myslí krásne. Snažím sa o seba starať, zvnútra aj zvonka. Takže spánok, eliminácia stresu, hľadať pekné momenty a radosti, mať zdravý nadhľad a humor a najdôležitejšie - nebrať si nič osobne :-). Ako väčšina žien mám rada pekné veci a kvalitnú kozmetiku. Takže sa toto všetko snažím správne namiešať.

 2. Aká je Vaša úplne prvá beauty spomienka/skúsenosť?

Maminka ma odmalička viedla k starostlivosti o telo a pleť. Pomerne skoro som si okrem základnej hygieny osvojila aj návštevu šikovnej kozmetičky. Líčiť som sa začala v šestnástich - moja prvá skúsenosť so špirálou…Potom dlho, dlho nič a všetko ostatné som začala objavovať až pri svojej práci a rada objavujem dodnes!

3.
Ako vyzerá Vaša denná skrášľovacia rutina?

Dobrý krém, rozjasňujúci korektor pod oči, špirála, farba na líčka a moja slabosť… tekutá linka na oči. Po rokoch praxe je to "práca" na 7 minút :-).

4. Aká je najlepšia rada týkajúca sa krásy, akú ste kedy dostali?

Nikdy neisť spať neodlíčená (od maminky) a vždy použiť aspoň trošku farby na líčka, človek hneď vyzerá trošku živšie (od vynikajúcej maskérky Jiřinky).

5.
Najnovšie ste sa spojili so značkou AVON a ich novou kolekciou dekoratívnej kozmetiky True Color. Ako sa Vám páči byť tvárou kozmetickej značky?

Ak môžem spojiť svoje meno s kvalitnou značkou, mám radosť. Dekoratívna kozmetika od AVONu sa mi páči, dodnes si pamätám na svoju prvú skúsenosť s touto kozmetickou spoločnosťou spred rokov. To nesmierne vzrušenie s prvým balíčkom, ktorý mi bol doručený… Nesklamali ma vtedy, ani teraz. Ich produkty sú skvelé.

6. Aký kozmetický produkt Vám nesmie chýbať v kabelke?

Červený rúž. Aj niekoľko odtieňov.

7. Teraz máte „divadelnú prestávku“. Ako trávite leto?

Prekrásne. Odpočívam, cestujem a stíham všetko, na čo počas sezóny nemám čas. Starám sa o seba a svojich najbližších. Krajšie leto som si nemohla ani predstaviť.

8. Aké máte novinky v profesijnej oblasti? V akom filme, divadelnej hre sa na Vás môžu diváci najbližšie tešiť?

Vo filme Nežné vlny od režiséra Jiřího Vejdělka, predtým ale v premiére Madam Bovaryovej u nás v SND v Bratislave, ktorou odštartujem svoju ďalšiu sezónu.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.