Detoxikácia, jedna z ciest k zdraviu

Mnohých z nás dlhé roky trápia chronické neduhy. Viac či menej úspešne liečené, nás naše ťažkosti sprevádzajú...


... a my netušíme, že jednoduché „prečistenie“ organizmu, by mohlo bludný kruh prelomiť. Pavla Víťazková patrí k tým, ktorých zaujala možnosť nájsť zdroje vo vlastnom tele a upraviť „nešváry“ inou, než tradičnou cestou, aj keď klasickej medicíne naďalej dôverujete.

femme: Ako ste sa dostali k tomuto druhu diagnostiky a čo to bioinformačná medicína vlastne je?

Pavla Víťazková: Pôvodne som študovala cudzie jazyky, ale otázky zdravia a rôzne medicínske záhady ma vždy zaujímali. Manžel roky prevádzkuje liečebnú masáž, a keď som po materskej dovolenke zvažovala, ako a kde opäť nastúpiť do zamestnania, občas som mu vypomáhala tým, že som robila takzvanú reflexnú masáž chodidla. Z bodov na chodidle je totiž možné diagnostikovať oslabenie určitého orgánu a to tri až štyri mesiace predtým, než choroba prepukne. Ak už sa našiel bolestivý bod, ktorý ukazoval na konkrétny orgán, boli ľudia zvedaví, čo to znamená. Hľadala som teda diagnostickú metódu, ktorá by bola podrobnejšia. V minulosti nám s liečbou syna pomohol Mudr. Josef Jonáš, u ktorého som po prvýkrát videla diagnostiku EAV. Keďže klientov stále pribúdalo a ja som si spätne mohla overiť, či bola moja „diagnostika“ správna, bolo rozhodnuté. Doplnila som si odborné vzdelanie a už ako diplomovaná fyzioterapeutka som si urobila kurz diagnostiky. Tak som sa celkovej starostlivosti o ľudské telo začala venovať naplno. Dnes už robím aj lymfodrenáže, masáže, bankovanie.....


femme: Ako prebieha diagnostika detoxikácie?

Pavla Víťazková: EAV je elektroakupunktúrna diagnostika podľa Volla, ktorá využíva akupunktúrne body. V nich sa meria kožný odpor, ktorý je pri oslabení orgánov zmenený. Merací prístroj je napojený na softvér, obsahujúci informácie o špecifických orgánových záťažiach, napríklad plesniach, ťažkých kovoch, metabolických splodinách, baktériách, vírusoch, alergiách. Vyšetrenie prebieha dotykom sondy v aktívnych bodoch.


femme: O detoxikácii sa začiatkom jari dočítame v každom live stylovom mesačníku, čím je tá vaša špecifická?

Pavla Víťazková: Detoxikácia nie je iba chudnutie a skrášľovanie. Samozrejme, keď sa upraví metabolizmus, zvyčajne sa upraví aj hmotnosť a pleť. Pracujem jednak s prírodnými produktmi a tiež s bioinformačnými kvapkami a biorezonančnými tabletkami Mudr. J. Jonáša, ktoré sú zacielené na konkrétne záťaže. Napríklad, ak odmeriam, že sú kĺby zaťažené soľami, doporučím prípravok na detoxikáciu kĺbov od solí. Bioinformačné preparáty pôsobia v tele dlhodobo, telo je nastavené aj pol roka pracovať s touto informáciou a liečba prebieha podobne, ako pri homeopatii.

femme: Kto sú vaši klienti?

Pavla Víťazková: Prichádzajú ľudia dospelí, alebo aj s deťmi, ktorí majú nejaké chronické ochorenie a chcú uľahčiť organizmu, aby sa lepšie vysporiadal s ťažkosťami. Potom ľudia s akútnym problémom, veľmi často s tráviacimi problémami, kde neraz zistím neznášanlivosť lepku – celiakiu, ktorá z nejakého dôvodu odoláva klasickej diagnostike. Prípadne jedinci zásadne uprednostňujúci alternatívnu medicínu. Zvláštnu skupinu tvoria tí, ktorí síce zjavné ťažkosti nepociťujú, ale majú záujem podporiť imunitný systém a chcú si jednoducho „poupratovať“ v tele. A sem tam sa objaví pochybujúci skeptik, ktorý si chce len potvrdiť svoj názor o nezmyselnosti takýchto spôsobov diagnostiky či liečby a veru, nie raz sa z neho stáva náš verný zákazník.


femme: Aký pozoruhodný alebo netradičný liečiteľský úspech ste zaznamenali?

Pavla Víťazková: Nedávny prípad 45-ročnej ženy by mohol byť povzbudzujúci. Táto pani, asi pol roka po prekonaní nepríjemnej virózy, nedokázala pootočiť krkom, na tele sa jej objavovali bolestivé hrčky, ako po zápale svalov a korunu tomu všetkému nasadzovala záhadná dýchavičnosť. Meraním sa preukázala oslabená vegetatívna nervová sústava, výskyt nakazenia boreliou a ťažké kovy na mozgových plenách. Tiež oslabená slezina a pankreas. Po mesiaci liečby únava odoznela a pohyblivosť krku sa vrátila do normálu. Po ďalšom mesiaci sa stratila aj dýchavičnosť aj „hrčky“. Hádam ani nemusím dodávať, že so zlepšujúcim sa zdravotným stavom sa aj jej celkové naladenie stalo optimistickejšie, čo spätne priaznivo ovplyvňuje imunitný systém.


KONTAKT:

Pavla Víťazková, email: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.,
mobilné číslo:  0903 738 066
Liečebná masáž - Segnerova 6, Karlova Ves, BA
diagnostika - lekáreň SANTAL na Dobrovičovej 10, BA
každý pondelok a stredu 10°°-14°°


Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.