Bezproblémové cestovanie s kontaktnými šošovkami

Čas letných dovoleniek je tu, a tak je potrebné myslieť na to, čo by nemalo chýbať vo vašej cestovnej batožine. Okrem oblečenia, liekov či kozmetiky si ľudia s korekciou zraku musia zbaliť aj dioptrické okuliare alebo kontaktné šošovky.

Lenže, balenia roztokov sú často veľké, zaberajú veľa miesta a pri ceste lietadlom ich nemôžete mať so sebou v príručnej batožine. Bausch + Lomb myslí aj na takéto situácie, ktoré vďaka tomu zvládnete bez akýchkoľvek problémov.

Vyhnete sa tomu, že po príchode na letisko sa budete musieť rozlúčiť s tekutinami či iným obsahom príručnej batožiny. Na väčšine medzinárodných letísk v zásade platia veľmi podobné bezpečnostné pravidlá, resp. obmedzenia o množstve tekutín, ktoré smiete mať v príručnej batožine. Vziať si ich na palubu môžete iba v limitovanom množstve:
• obaly nesmú mať viac ako 100ml;
• predmety musia byť uzavreté v priehľadnom uzatvárateľnom plastovom vrecúšku s maximálnym objemom 1 litra a o max. rozmeroch štvorca 20cm;
• obsah vrecúška musí byť rozložený tak, aby sa vrecúško mohlo uzatvoriť, pričom vrecúško nesmie byť zauzlené alebo zaviazané;
• každý pasažier môže mať so sebou iba 1 ks takéhoto vrecka a musí ho nechať podrobiť kontrole zvlášť počas bezpečnostnej prehliadky.

Cestovné balenie roztokov Biotrue Flight Pack
Viacúčelový roztok Biotrue od Bausch+Lomb je inšpirovaný fyziológiou vašich očí, pričom optimálne udržuje, čistí, dezinfikuje, oplachuje a uchováva všetky mäkké kontaktné šošovky. Vytvára rovnako prirodzené prostredie ako vaše oči a vďaka svojmu bio-inšpirovanému zloženiu dodáva šošovkám prirodzenú vlhkosť až po dobu neuveriteľných 20 hodín. Balenie roztokov Biotrue Flight Pack by nemal chýbať vo vašej batožine najmä pri ceste lietadlom. Každé cestovné balenie obsahuje: 2 x 60 ml roztok Biotrue, 2 x puzdro na šošovky, 1 x uzatvárateľné vrecúško (zip-bag) a 1 x Pravidlá starostlivosti o kontaktné šošovky.

Jednodňové šošovky - ideálne riešenie na cesty
Ďalšou skvelou možnosťou je vziať si so sebou jednorazové šošovky, pri ktorých odpadá nutnosť čistenia a dezinfekcie ich povrchu roztokom. Ráno si stačí vložiť nový sterilný pár šošoviek do očí a večer ich po vybratí jednoducho odhodiť. Koniec roztokom, koniec starostiam a svojim očiam doprajete maximálny komfort a hygienu, hoci aj v tisícky kilometrov vzdialenej exotickej krajine. Bio-inšpirované kontaktné šošovky Biotrue ONEday lenses značky Bausch + Lomb sú vyrobené z inovatívneho materiálu Hypergel, ktorý prepúšťa dostatok kyslíka potrebného pre otvorené oko. Bio-inšpirácia je vo vlastnostiach šošovky, ktoré sa najviac približujú k fyziológii ľudského oka tak, že napodobňujú zdravé slzy a zabezpečujú jeho prirodzené zvlhčenie. Vysoký, 78%-ný obsah vody v šošovke, je totožný s obsahom v ľudskej rohovke a navyše ide o najvyšší obsah vody obsiahnutý v jednodenných kontaktných šošovkách dostupných na Slovensku. Viac informácií nájdete na stránke www.biotrue.eu

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.