Fit hity

Po novom roku sa každý snaží nájsť si nejaké predsavzatie, ktoré zmení jeho život. Najčastejšie sa tieto predsavzatia týkajú zdravého životného štýlu, ako je zdravšia strava, cvičenie, alebo prestať fajčiť, či obmedziť alkohol.

girl_sport

S postupujúcimi dňami však eufória opadá a nastáva tvrdá realita. Každodenný zhon, nedostatok pohybu, stres sedavá práca, alebo rodinné oslavy. Vtedy by ste sa mali zamyslieť nad tým, čo je pre vás dôležité a čo chcete naozaj dodržiavať. Malými krokmi a pevnou vôľou sa určite dostanete k vytúženému cieľu. Môžu vám k tomu pomôcť aj rôzne fitness novinky.

Smart pomôcky

Určite ste už počuli o rôznych inteligentných pomôckach, ktoré vám pomôžu s motiváciu a dosahovaním cieľov. Jednou z nich sú napríklad smart hodinky. Tieto hodinky dokážu premeniť obyčajnú chôdzu na motivačný súboj s vašimi známymi.

Stačí si ich spárovať s telefónom, nastaviť si denný cieľ a hurá do toho. Každú chvíľu môžete sledovať, koľko ste prešli krokov, či kilometrov, koľko ste spálili kalórii, aký máte tep, či ste splnili denný cieľ, alebo či ste prekonali vašich známych. Nielenže tieto hodinky dokážu sledovať vašu aktivitu, ale tiež samozrejme ukazujú čas, môžete s nimi prijímať hovory, či smsky, alebo pri tých vyspelejších aj surfovať na internete, či platiť v obchodoch. Nie len hodinky sú smart. Existujú už napríklad aj tenisky, ktoré vám rátajú kroky, alebo sledovače srdcového tepu priamo na hrudi, inteligentná bunda, ktorá ma zabudované vyhrievanie a mnohé iné.

Fitness aplikácie

Aplikácií, ktoré vám pomôžu zo zdravým životným štýlom je neúrekom. Tieto aplikácie vám napríklad ponúknu jedálniček na mieru, budú za vás počítať prijaté, aj vydané kalórie, ukážu vám jednoduché, aj zložité cviky na spevnenie celého tela, alebo sa budete môcť zúčastniť rôznych výziev. Niektoré sú platené, ale väčšina je voľne dostupná, poprípade sa platí len za rozšírenú verziu. Môžete tak jednoducho skúšať, ktorá vám najviac vyhovuje.

Doplnky stravy

Je množstvo doplnkov stravy, ktoré pomáhajú napríklad pri chudnutí, alebo pri obmedzení stravy, či zvýšenie výkonu. Aj keď mnohé z nich sľubujú zázraky, poraďte sa radšej s lekárom, alebo výživovým poradcom, ktorí sa v tejto oblasti vyznajú najlepšie. Vďaka rôznym fitness novinkám, bude vaše úsilie o zdravší životný štýl nie len jednoduchšie, ale aj zábavnejšie.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.