Každej žene sa z neho trasú kolená. O koho ide?

Milióny žien po celom svete si prajú, aby videli talianskeho herca Michele Morroneho. Ten sa nedávno ukázal v Budapešti. Krásavec, ktorý hrá mafiánskeho bossa Massima Torricelliho, uverejnil 22. januára na Instagrame fotografiu...

michelemorrone_instagram

... pravdepodobne prevzatú z hotela Four Seasons Gresham Palace, na ktorej je osvetlený večerný reťazový most (v maďarčine známy ako Lánchíd). Fotka sa stretla s obrovským záujmom medzi ženami, ktoré sledujú sociálne médiá. Čo by ste teda mali vedieť o Michele Morronem? Tu je niekoľko zaujímavostí.

Každý začiatok je ťažký

1. Predtým, ako vo februári 2020 vyšiel na Netflixe film 365 dní, žil Morrone obyčajným životom v severnom Taliansku.

2. Keď mal 12 rokov, prišiel o otca, ktorý pracoval ako stavebný robotník. Po absolvovaní vysokej školy odišiel do Ríma a pracoval tam ako parketár.

3. 33-ročný Morrone je otcom dvoch synov. S ich matkou, libanonskou štylistkou Rouba Saadeh, sa rozviedol krátko po narodení ich druhého syna Brada v roku 2017.

4. Herec bol vždy otvorený a úprimný na tému, ako ho rozvod poznačil.

5. Po rozvode začal Morrone pracovať ako záhradník v malej dedine, a zarábal len 600 dolárov mesačne.

6. O tom, že si ho Netflix vybral do hlavnej úlohy vo filme 365 dní sa dozvedel pri pílení dreva. Najprv si myslel, že ide o podvod.

7. Nemohol si dovoliť ísť na londýnsky casting do tohto filmu, ktorý bol neskôr prelomovým v jeho živote, a tak cestu za neho zaplatil Netflix.

8. Nikdy nebol na hereckej škole, ale veľa natáčal, a medzi jeho ambície patrilo hranie zložitejších postáv. Ako povedal pre ELLE, chcel by tiež hrať nemého muža, ktorý dokáže komunikovať iba svojimi očami a gestami.

9. Jedného dňa by chcel natočiť aj akčnú komédiu alebo historickú drámu. Ako prezrádza v rozhovore pre People, miluje marvelovky, a rád by si zahral zlého čarodejníka.

10. Jeho thriller Home Sweet Home Rebirth - videoherná adaptácia s nadprirodzenými prvkami - bol čiastočne natočený v Budapešti.

Nielen pekný chlapec

1. Morrone sa naučil hrať na gitare v 25 rokoch. Je samoukom z YouTube videí.

2. Dorozumie sa anglicky a arabsky (jeho libanonská bývalá manželka žije v Bejrúte s jeho deťmi).

3. Anglicky sa naučil kvôli filmovej tvorbe. Po zamilovaní sa do herectva bolo jeho hlavným cieľom pracovať v Spojených štátoch. Spolupracoval už s Megan Fox, hviezdou filmov Transformers, a to v jednom z jeho posledných filmov, ktorý je v teraz postprodukcii.

4. Okrem herectva sa venuje Morrone aj hudbe, modelingu a maľuje. Vydal niekoľko albumov ako aj videoklip k piesni Feel It, ktorý je vo filme 365 dní, a ktorý si na YouTube pozrelo už 74 miliónov ľudí.

5. Klebetí sa, že Morrone mohol byť v Budapešti, aby sa pozrel na miesta svojho možného európskeho turné. V každom prípade už vystupoval v Bulharsku a Grécku, a to s piesňami zo svojho nového albumu.

6. Je tiež častým hosťom módnych prehliadok. Pri jednej príležitosti, po módnej prehliadke Dolce & Gabbana, ho bulvár spojil s Khloe Kardashian.

7. Vyšlo najavo, že Kim Kardashian sa ich skutočne pokúsila dať dokopy, ale fotografia bola urobená výlučne kvôli značke, a medzi Morroneom a Khloe sa nič nestalo.

8. V roku 2023 spolu s Katy Perry propagovali vôňu Dolce & Gabbana.

9. Ako veľmi ho ženy zbožňujú, dobre ilustruje incident zo septembra 2022, keď sa zúčastnil otvorenia obchodu v Düsseldorfe. Kvôli obrovskému návalu 60 000 fanúšičiek musela polícia uzavrieť ulicu.

10. Morrone je v súčasnosti vo vzťahu s Moarou Sorió, ktorá pracuje vo finančnom poradenstve.

Zdroj foto: Instagram - Michele Morrone (@iammichelemorroneofficial)

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.