Spoznaj svoj menštruačný cyklus a ži s ním v harmónii

Napísal Lindeni, Albatros Media SK 22. september 2024

Spoločnosť nás učí menštruačný cyklus zanedbávať a skrývať, čo vedie k boju s vlastnou biológiou. Príručka Zladený cyklus ti ukáže, ako spoznať svoj cyklus a žiť s ním harmónii.  Prevedie ťa všetkými štyrmi fázami, ...

lindeni_220924

Zdroj: Lindeni, (c) Angie Marie

... ponúka inšpirácie na vedenie denníka a pracovné listy, a pokrýva témy ako tvorivosť a produktivita, pohyb, strava, starostlivosť o seba, romantické vzťahy a ďalšie. Táto príručka od expertky na sledovanie plodnosti ti pomôže k cyklickému životu, intuitívnemu využitiu času a celkovej pohode.

O knihe...

Cyklické žitie nie je žiadna novinka. Rovnako ako príroda, aj telá polovice ľudí na Zemi fungujú cyklicky. Moderná spoločnosť však tieto prirodzené hormonálne výkyvy potláča a ignoruje, čo vedie k tomu, že menštruujúci ľudia sú vyhorení a frustrovaní z neustáleho boja so svojou biológiou.

Príručka zladeného cyklu predstavuje štyri fázy menštruačného cyklu zrozumiteľným spôsobom a poskytuje jednoduchý návod, ako optimalizovať každý aspekt tvojho života, vrátane:

tvorivosti a produktivity, pohybu a cvičebných návykov, výživy, romantických a platonických vzťahov a ešte oveľa viac!

Táto praktická a informatívna príručka od Angie Marie - expertky na sledovanie plodnosti ti dodá silu a naučí ťa všetko, čo potrebuješ vedieť na úspešné ovládnutie svojho menštruačného cyklu!

Kniha vychádza v preklade od Martiny Morávkovej  vo vydavateľstve Lindeni 20.9. 2024. Viac na Albatros Media SK

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.