Tipy na letné čítanie pre deti

Napísal Albatros, Albatros Media SK 13. júl 2024

Pre najmenších vychádza ilustrovaná rozprávka O čarovnej knihe od slovenského novinára Petra Nagya, ktorý ju napísal pre svoju dcéru a humornú knihu Totálne šialený týždeň STREDA od Matta Cossgrove, ktorý je autor a ilustrátor kníh pre deti.

albatros_1_130724

O knihe O čarovnej knihe  ...

Kde bolo, tam bolo, boli raz dvaja dobrí kamaráti Eleanora a Rolando. Žili v paláci a obaja boli veľmi odvážni. Jedného dňa im kráľ s kráľovnou oznámili, že pôjdu na ples do Bieleho kráľovstva. Kráľ ich varoval: ,,Do paláca nikoho nepustite. Ani vtedy, ak by to bol niekto, koho poznáte. Sľubujete?“ Deti dali kráľovi sľub, no netrvalo dlho a Eleanora sľub porušila. Jedného dňa totiž zabúchal na palácové dvere cudzinec, ktorý tvrdil, že je kráľovský pekár. Eleanoru premohla zvedavosť aj chuť na sladké dobroty a cudzincovi otvorila...

Čaká vás príbeh plný dobrodružstiev, kúziel, zaklínadiel, premien ľudí na zvieratá, rozprávkových bytostí, ale aj stretnutie s temným zloduchom – Čiernym čarodejom. Naberte odvahu a pomôžte princeznej Eleanore a Rolandovi ochrániť všemocnú knihu!

Kniha vyšla vo vydavateľstva ALBATROS .

albatros_2_130724

O knihe Totálne šialený týždeň - Streda ... 

Zažili ste už niekedy TOTÁLNE ŠIALENÝ TÝŽDEŇ?

Justin Chase rozhodne áno, a toto je JEHO PRÍBEH!

PONDELOK stál za deravú ponožku,

UTOROK bol fiasko,

a už je tu... STREDA!

Jeho kocúr je stále záhadne nezvestný. Nechtiac sa z neho stala medzinárodná internetová senzácia. A práve teraz je uväznený otravným úhlavným nepriateľom, a ešte si na nich brúsia zuby aj žraloky! SOS!

Kniha vyšla vo vydavateľstva ALBATROS .

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.