Pani Tall Acru je 12. kniha od Laury Frantz

Manželstvo z rozumu. Je zamilovaná do niekoho iného. Netúži znova milovať. Čo by sa mohlo pokaziť? Vo vydavateľstve i527.net vychádza už 12. kniha Laury Frantz Pani Tall Acru. Knihu nájdete na pulte každého dobrého kníhkupectva a v e-shope vydavateľstva.

i527net_15624

Zdroj foto: i527.net a Laura Frantzová

O knihe...

Americká revolúcia sa konečne skončila a Sophie Menziesová túži po dobrých správach. Keď sa jej najbližší sused generál Seamus Ogilvy konečne vráti domov do Tall Acre, dúfa, že je to znamenie lepších dní. Generál je však teraz vdovec s malou dcérou, ktorá zúfalo potrebuje matku. Sophie - takmer bez prostriedkov - súhlasí, že sa vydá za Seamusa a stane sa paňou Tall Acru, čo sa zdá byť bezpečnou a rozumnou dohodou. Keď sa však bez varovania vráti žena z generálovej minulosti, putá, ktoré spájajú túto rodiacu sa rodinu, budú maximálne napäté. Keď sa všetko skončí, kto bude právoplatnou paňou Tall Acru? Triumf a tragédia, vernosť a zrada - to všetko nájdu čitatelia na stránkach tohto najnovšieho historického románu z pera talentovanej Laury Frantzovej. Jej starostlivé historické detaily vtiahnu čitateľa do sveta príbehu a jej emotívne písanie a jemne ladené postavy neprestávajú očarúvať starých aj nových fanúšikov.

O autorke...

Laura Frantzová je vášnivou milovníčkou histórie, najmä 18. storočia, a svoje rukopisy píše najprv ručne. Jej príbehy často obsahujú škótsku tematiku, ktorá odráža jej rodinné dedičstvo. Je priamym potomkom Georgea Humea zo zámku Wedderburn v škótskom Berwickshire, ktorý bol za svoju úlohu v jakobitskom povstaní v roku 1715 vyhostený do amerických kolónií, usadil sa vo Virgínii a pripisuje sa mu, že v rokoch 1748 až 1750 učil Georgea Washingtona geodéziu. Frantzová žije a píše v zrube v srdci Kentucky. Vo vydavateľstve i527.net jej okrem novinky Pani Tall Acru v slovenčine vyšlo ďalších 11 kníh: séria Dedičstvo Ballantyneovcov (Kováčov učeň, Na druhom brehu, Cesta domov; 2017 - 2019), Večné puto (2019), Čipkárka (2020), Neobyčajná žena (2021), Pani plukovníková (2021), Unášané srdce (2022), Tidewaterská nevesta (2022), Boj o srdce Morrow Littleovej (2023) a Ruža a bodliak (2023).

Zdroj foto: i527.net

Vydavateľstvo i527.net od roku 2012 vydáva knihy #kdedobrovíťazí. Ponúka knihy pre deti a mládež, historické romány, krimi, thrillery a mystery príbehy, romány zo súčasnosti i sci-fi a fantasy. Spolupracuje s verejnými knižnicami a verným čitateľom ponúka odmeny v Klube i527.net.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.