Májové zamilované čítanie

Napísal Michaela Machajdíková, Albatros Media SK 11. máj 2024

Kedy inokedy si prečítať poriadnu knihu o komplikovaných vzťahoch medzi mužmi a ženami, o hľadaní, nájdení či strate lásky? Samozrejme, že v mesiaci, v ktorom by mal tento vzácny cit všeobecne prekvitať!

lindeni_cooboo_11524

Kedy inokedy si prečítať poriadnu knihu o komplikovaných vzťahoch medzi mužmi a ženami, o hľadaní, nájdení či strate lásky? Samozrejme, že v mesiaci, v ktorom by mal tento vzácny cit všeobecne prekvitať! Pripravili sme preto pre našich čitateľov viaceré romantické lahôdky. Jednou z nich je druhý diel série americkej bestsellerovej autorky Abby Jimenez, ktorej v slovenskom preklade po úspešnej knihe Patrím do tvojho sveta tentoraz vychádza román Navždy tvoj o príšerných prvých dojmoch, vtipných druhých šanciach a radosti z nájdenia dokonalého partnera. Život hlavnej hrdinky Briany Ortizovej sa rúca. Rozvádza sa, šanca získať obličku pre chorého brata je minimálna a povýšenie sa určite ujde jej novému kolegovi Jacobovi Maddoxovi. Keď jej však Jacob pošle list, vysvitne, že nie taký, ako na prvý pohľad pôsobí. A keď sa rozhodne darovať jej bratovi obličku, nevie, či dokáže odolať tomuto tichému mužovi, najmä keď ju požiada o láskavosť, ktorú nemôže od- mietnuť...

Romantické duše akiste poteší aj novinka od Jules Wake S láskou z Talianska či nezabudnuteľný príbeh o strate, láske a o tom, ako sa naučiť prijať neistotu života Všetkými zmyslami, ktorý napísala autorka bestselleru Štvrté krídlo, Rebecca Yarros. A tí, čo od Ali Hazelwood čítali niektorú z jej predošlých kníh (Teória lásky, Hypotéza lásky, Analýza lásky), určite tušia, čo dostanú v jej novinke Šach & mat. Slovo láska tentoraz síce v názve chýba, no my vám garantujeme, že dráma na šachovnici sa veľmi rýchlo zmení na hru, v ktorej ide o viac než len boj medzi bielymi a čiernymi figúrkami.

Štyri knihy od štyroch osvedčených autoriek, do ktorej sa zahryznete ako do prvej?

Zdroj foto: Alnatros Media SK

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.