Pripravte sa na Vianoce s novou knihou Tamery Alexanderovej Vianoce v Carntone

Napísal Vydavateľstvo i527.net 26. november 2023

Vianoce v Carntone je vianočná novela, ktorá odštartovala sériu autorky Tamery Alexanderovej Príbehy v Carntone. Vo vydavateľstve i527.net v predvianočnom období vychádza ďalšia kniha autorky bestsellerov Tamery Alexanderovej.

i527_net_xmas_1123

Odohráva sa na pozadí histórie plantáže Carnton vo Frankline v Tennessee a je príbehom o obnovenej nádeji a viere počas Vianoc. Knihu nájdete na pulte každého dobrého kníhkupectva a v e-shope vydavateľstva.

Uprostred vojny a miznúceho sna o Konfederácii objavia zranený vojak a chudobná vdova skutočný význam Vianoc - a obetavej lásky. Aletta Prescottová, ktorá nedávno ovdovela, sa snaží udržať život pre seba a svojho šesťročného syna. Keďže jej hrozí, že ju banka vysťahuje, zareaguje na inzerát na aukciu Spoločnosti pomoci ženám a prihlási sa inzerované miesto - len aby zistila, že je obsadené. Potom však náhodné stretnutie so zraneným vojakom ponúkne ďalšiu príležitosť - a priateľstvo. No môže Aletta tomuto mužovi dôverovať? Kapitán Jake Winston, uznávaný ostrostrelec Konfederácie, utrpel v bitke pri Chickamauge zranenie hlavy. Keď mu lekári určia diagnózu, Jake sa obáva, že stratí nielen svoje najväčšie schopnosti, ale aj svoju identitu. Počas liečenia dostane príkaz pomáhať pri dražbe miestneho ženského spolku pomoci. On s úctou namieta. Klaňať sa „bande krinolín“ nie je jeho predstava o vojenčine. Ale rozkazy sú rozkazy a on čoskoro zistí, že táto skupina dám - najmä jedna - je oveľa viac, než očakával. Vianoce v Carntone má označenie 0.5 a jej dej predchádza prvej časti Prísaha a druhej časti Farby pravdy zo série Príbehy v Carntone. Celú sériu si čitatelia môže zakúpiť so zvýhodnenou cenou.

Tamera Alexanderová je autorka bestsellerov USA Today. Bohato vykreslené postavy a podnetné zápletky jej priniesli oddaných čitateľov po celom svete, ako aj viaceré ocenenia. Tamera bola tiež uvedená do Siene slávy Christy Award za vynikajúce výsledky v oblasti kresťanskej beletrie, čo je pocta, ktorá sa udeľuje autorovi po štyroch víťazstvách Christy Award. Jej knihy boli preložené do mnohých jazykov. Spolu s manželom žije v Nashville. Vo vydavateľstve i527.net jej v slovenčine vyšli tri knihy zo série Príbehy z Carntonu (Prísaha, Farby pravdy, Vianoce v Carntone), tri časti série Príbehy z Belmontu (Nezmazateľný dojem, Výnimočná krása, Nadpozemská melódia), tri knihy zo série Veľkostatok Belle Meade (Zašepkaj jej meno, Získaj si jej priazeň, Stav sa o jej srdce) a prvá časť zo série Obrazy z Timber Ridge Z diaľky.


Vydavateľstvo i527.net od roku 2012 vydáva knihy, #kdedobrovíťazí. Ponúka knihy pre deti a mládež, historické romány, krimi, thrillery a mystery príbehy, romány zo súčasnosti i sci-fi a fantasy. Spolupracuje s verejnými knižnicami a verným čitateľom ponúka odmeny v Klube i527.net.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.