Májové knižné novinky, ktoré si zamilujete

Napísal Mário, Gešvantner, Albatros Media SK 07. máj 2023

V máji čitateľov a čitateľky zasypeme krásnymi knihami pre deti. O tom, že sme síce rozdielni, ale nebráni nám to byť kamošmi, sa píše aj v novom picturebooku od Nicoly Kinnear. Nálož romantiky nájdete aj v knižnej predlohe obľúbeného seriálu z Netflixu Emily v Paríži.

am_sk_070523

Zdroj: Albatros Media SK

Bestsellerová autorka Ali Hazelwood sa opäť vracia do vedeckého prostredia a rovnako, ako v jej úspešnom románe Hypotéza lásky, aj teraz vás čaká romanca silná ako chemická reakcia.

Nálož romantiky nájdete aj v knižnej predlohe obľúbeného seriálu z Netflixu Emily v Paríži. Román o tom, aká ťažká a zároveň krásna môže byť zmena života o 180 stupňov
a začať žiť v cudzej krajine. Veď sny si treba plniť...

Literárnych aj filmových fajnšmekrov isto zaujme kniha Tisíc poľných ciest, v ktorom Robert James Waller dokončil príbehy hlavných postáv kultového románu a filmu Madisonské mosty. Podarí sa Robertovi a Francesce po mnohých rokoch stretnúť alebo má pre nich život prichystané iné nečakané prekvapenia?
Tínedžerky isto poteší nevšedná romantická kniha Leto porušených pravidiel - a nielen preto, že bola inšpirovaná piesňami Taylor Swift!

Skvelé knihy čakajú aj najmenších - obľúbená slovenská autorka Zuzana Štelbaská prichádza s novou knihou Nech už mám desať! o deväťročnej Kike a jej humorných,akčných a aj tajomných denníkových zápiskoch.

Novú knihu s názvom Zahráme sa? má aj svetová hviezda detskej literatúry Nicola Kinnearová, tentoraz o malom tuleniatku, ktoré túži po kamarátovi.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.