Dva knižné tipy zo Slovartu - Milenec a Rod nebies a povetria (Mesto Luny 2)

Milenec je novinka od autorky úspešného trileru Terapeutka. Pokračovanie bestselleru Rod zeme a krvi, v ktorom Sarah J. Maas opäť rozvíja napínavý príbeh sveta tesne pred výbuchom - a tých, ktorí urobia čokoľvek pre jeho záchranu.

Milenec - Helene Flood

Úryvok z knihy...

Rikke a Jørgen bývajú v rovnakom bytovom dome a mali spolu pomer. Jedného dňa však Jørgena niekto brutálne zavraždí. Polícia vypočúva Rikke spolu s manželom a Rikke počas výsluchu románik zatají. Ako by tým ľuďom vysvetlila svoje zložité pocity, no najmä to, že sa jej vlastne po Jørgenovej smrti uľavilo? Čo by jej policajti povedali, keby vedeli, že ráno vošla do Jørgenovho bytu, ktorý si otvorila náhradným kľúčom? Vie, že pred políciou nesmie nič zatajovať, keby ju pristihli pri klamstve, určite by ju podozrievali aj z vraždy. Nechce však riskovať manželstvo, a tak sa rozhodne sama zistiť, prečo jej milenca zabili. Samozrejme, ak ju vrah nenájde prvý.

slovart_150123

Rod nebies a povetria (Mesto Luny 2)- Sarah J. Maas

Úryvok z knihy...

Bryce Quinlanová a Hunt Athalar zachránili Mesto Luny a teraz sa snažia vrátiť k bežnému životu. Po toľkom vzrušení posledných týždňov túžia iba po tom, aby mohli spomaliť. Oddychovať. Zamyslieť sa nad budúcnosťou.
Asteri zatiaľ držia slovo a nechávajú Bryce s Huntom na pokoji. Lenže rebeli sa pokúšajú podlomiť moc asterov a z vládcov sa stáva čoraz väčšia hrozba. A tak keď sa Bryce, Hunt a ich priatelia zapletú do plánov rebelov, je jasné, že stoja pred rozhodnutím: nečinne sa prizerať, hoci iní sú utláčaní, alebo bojovať za správnu vec. A nečinne sa prizerať im nikdy veľmi nešlo.
Ponorte sa do akciou a vášňou prešpikovaného pokračovania bestselleru Rod zeme a krvi, v ktorom Sarah J. Maas opäť rozvíja napínavý príbeh sveta tesne pred výbuchom - a tých, ktorí urobia čokoľvek pre jeho záchranu.

O autorke...

SARAH J. MAAS je rodená Newyorčanka, no žila už aj v Pensylvánii a Kalifornii. Prvú verziu románu Trón zo skla napísala ako šestnásťročná! Keď práve nepracuje na novej knihe a nezávisláči na sociálnych sieťach, pozerá všetko možné od Star Wars až po filmy Hayao Miyazakiho, alebo číta klasické rozprávky. Viac info nájdete na www.sarahjmaas.com

Zdroj: Slovart

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.