Vianočné inšpirácie z Vydavateľstva Slovart

Vyberte  tento rok pod stromček vašim blízkym dobrodružné, poučné či zábavne knihy s nádhernými ilustráciami.  Po tých totiž túžia všetci. S vianočnou ponukou od  Vydavateľstva Slovart to nebude nič zložité!

PRE DETI

Najnovšie pokračovanie úspešnej série o troch kamošoch

Populárna knižná séria o chlapcovi Jurajovi a jeho zvieracích aj ľudských kamarátoch pokračuje štvrtým príbehom Traja kamoši a fantastický zázrak FAKTICKY. Juraj, Laura a Jožino Tigria noha si musia poradiť s novými situáciami a emóciami zo sveta dospelých. Ani v tejto knižke nechýbajú ilustrácie Katky Slaninkovej.
Prečítajte si aj ďalšie dobrodružstvá fakticky fantastických kamošov od Barbory Kardošovej. V prvom dieli objavia bunker, v druhom sa vydajú hľadať poklad a v tretej časti ich čaká vytúžený výlet.

1_slovart_181222

Táto kniha patrí k detstvu ako palacinky s lekvárom

Knižka, ktorá bude rásť s deťmi a prečítanú ju budú mať vtedy, keď pri listovaní v nej 50-krát zvolajú „Mám to!" 50 dobrodružstiev, ktoré musíš zažiť, kým vyrastieš obsahuje tipy a nápady na dobrodružstvá, ktoré jednoducho musí zažiť každé dieťa! Inšpiruje na pestré aktivity, pri ktorých sa deti nielen dobre zabavia, ale budú aj vnímavejšie. Kniha je plná fantastických ilustrácií a slúži zároveň aj ako zápisník na zaznamenávanie vlastných zážitkov.

2_slovart_181222

Zvedavé mamuty vysvetľujú základy matematiky

Po knihách Úplne nová mamutia kniha techniky a Mamutia kniha vedy prichádza autor David Macaulay s novinkou Mamutia kniha matiky. Zvedavé a zábavné mamuty vezmú tentokrát čitateľov a čitateľky do sveta matematiky, aby ich zasvätili do jej základov: Čo je to prvočíslo? Prečo je nula dôležitá? Na čo slúžia zlomky, desatinné čísla a percentá? Čo je to pravdepodobnosť? To všetko nájdete v tejto originálne a zábavne spracovanej knihe o matematike.

3_slovart_181222

PRE DOSPELÝCH

Príbeh jednej kaviarne v Paríži

Jeleň v Paríži je skutočným príbehom kaviarne, ktorú si v Paríži otvorila autorka knihy Jana Mainguet Bukovinová a niekoľko rokov ju úspešne prevádzkovala. V tejto knihe nájdete príbehy ľudí, ktorí v kaviarni pracovali a zanechali v nej svoju stopu, ale i príbehy hostí, susedov, priateľov, ktorí vstúpili nielen do života kaviarne, ale aj jej majiteľky. Príjemné čítanie o odvahe, prekážkach na ceste, ale aj o tom, že sny si treba plniť.

4_slovart_181222

Strhujúci román inšpirovaný najväčšou záhadou života Agathy Christie

Román Aféra pána Christieho od americkej autorky Niny de Gramont vychádza zo skutočnej udalosti - dodnes neobjasneného zmiznutia Agathy Christie v decembri 1926. Odohráva sa počas jedenástich dní zmiznutia slávnej autorky detektívnych románov. Je to predovšetkým príbeh milenky pána Christieho – Nan OʼDeaovej, mladej atraktívnej Írky, ktorá prenikne do fascinujúceho sveta známej spisovateľky.

5_slovart_181222

Jednoduché a lahodné pokrmy v jednom hrnci podľa Jamieho

Veľmi praktická kuchárka od Jamieho Olivera, najznámejšieho šéfkuchára bez čapice. Publikácia V jednom ponúka vyše 120 receptov, podľa ktorých pripravíte jednoduché lahodné pokrmy v jednom hrnci, pekáči alebo panvici. Všetky sú zostavené s ohľadom na to, aby vám ušetrili čas a námahu. V knihe tiež nájdete návody na rýchle a cenovo dostupné obedy a večere, ktoré si zamiluje celá rodina. Jamie samozrejme nezabudol ani na recepty pre vegánov. Odporúčame aj titul 7-krát inak.

6_slovart_181222

Zdroj foto: Slovart

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.