Tipy na ilustrovaný cestopis a príbehy géniov

Napísal Slovart 18. september 2022

Putovanie po Stredozemi - Ilustrátor a výtvarník trilógií Pán prsteňov a Hobit John Howe zavedie čitateľa na miesta z Tolkienových príbehov a odhalí udalosti z jeho diel.  Keď sa vôbec nedarí – príbehy géniov, ktorí sa nevzdali.

Putovanie po Stredozemi - John Howe

Ilustrovaný cestopis od Vreckán až po Mordor

O knihe...

Ilustrovaný cestopis predstavuje pešiu túru po Tolkienovej Stredozemi. Ilustrátor a výtvarník trilógií Pán prsteňov a Hobit John Howe zavedie čitateľa na miesta z Tolkienových príbehov a odhalí udalosti z jeho diel: bitky z rôznych vekov sveta, stratené kráľovstvá a prastaré mýty, a tiež miesta, ktorých existenciu Tolkien iba naznačuje, ako kráľovstvá ďalekého severu či krajiny za šírymi moriami. Kniha obsahuje výtvarné návrhy vytvorené pre filmy, existujúce ilustrácie Stredozeme, ako aj desiatky nových malieb a skíc.

Kúpite za: 19,95 €

slovart_180922

Foto: Slovart

Keď sa vôbec nedarí - Max Teporelli, Barbara Gozzi

O knihe...

Robiť chyby nie je chyba!
Potvrdzuje to aj desať úžasných príbehov o slávnych geniálnych mužoch a ženách v tejto knihe. Všetci urobili (mnoho!) chýb, než objavili alebo vynašli niečo, čo zmenilo životy ľudí na celom svete. Chyby, omyly a prešľapy ťa niekedy môžu doviesť veľmi ďaleko...

Kúpite za: 13,95 €

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.