Dve letné detektívky z vydavateľstva Slovart

Dominik Dán sa zaoberá vyšetrovaním zločinov viac ako tridsať rokov a všetky jeho predchádzajúce knihy vyšli vo Vydavateľstve SLOVART a okamžite sa stali bestsellermi. Richard Osman debutoval románom Štvrtkový klub detektívov (The Thursday Murder Club, 2020)a stala absolútnym bestsellerom. 

Tajomný závoj - Dominmik Dán

Osobné kontakty s vrahmi, lupičmi, únoscami a inou „lepšou spoločnosťou“ mu umožnili pochopiť nepísané zákony podsvetia.

O knihe...

Niektoré z temných stránok nového demokratického režimu - drogy a prostitúcia - na seba nedali dlho čakať, prejavili sa krátko po revolúcii. Chlapci z oddelenia vrážd sa s nimi stretávali bežne aj predtým, no v menej drastickej podobe. Dnes nemali šťastie, vrah sa činil, nešetril ani ich, ani ju - mladú pouličnú prostitútku dopichal, podrezal a naaranžoval jej mŕtvolu tak, akoby ležala vystavená na márach. Ale bola naozaj podrezaná? Naozaj ju vystavil, aby im chcel zanechať nejaký odkaz? Zahráva sa s nimi? Detektívi zatiaľ netušia, či stopy na mieste činu čítajú správne, či im do mozaiky nechýbajú tie najdôležitejšie kamienky. Veľa času nemajú, zvlášť ak im hneď na začiatku vyšetrovania svojským spôsobom skríži cestu starý známy - hudobný skladateľ. Spácha samovraždu. Za jeden deň dva prípady spojené zvláštnou niťou, nezvyčajnými stopami. Zatiaľ nevedia, či im neušlo niečo dôležité. Je všetko tak, ako vidia na vlastné oči, alebo sú obidva zdanlivo nesúvisiace prípady zahalené tajomným závojom? Jedno je jasné, ak neodhalia tajomstvo skryté za oponou, ak nezmenia uhol pohľadu, záhada nebude nikdy vyriešená. Knihu kúpite za 14,95 € 

slovart_240722

Dva razy mŕtvyDva razy mŕtvy - Richard Osman

Richard Osman pracuje ako televízny producent a moderátor. Debutoval románom Štvrtkový klub detektívov (The Thursday Murder Club, 2020), kniha zabodovala vo všetkých literárnych rebríčkoch a krátko po vydaní sa stala absolútnym bestsellerom. Žije v Londýne s partnerom a s mačkou Liesl.

O knihe...

Štvrtkový klub detektívov rieši nový prípad. Elizabeth navštívi muža, ktorého považovala za mŕtveho. Potrebuje jej pomoc. Obvinili ho z krádeže diamantov a život mu ohrozuje nebezpečný zločinec. Keď telá pribúdajú, Elizabeth zapojí do poľovačky na surového vraha Joyce, Ibrahima a Rona. Nebola by to skvelá odmena, keby našli aj tie diamanty? Tentoraz však Štvrtkový klub detektívov čelí nepriateľovi, ktorý by bez mihnutia oka odstránil aj štyroch sedemdesiatnikov. Nájdu vraha skôr, ako vrah nájde ich? Knihu kúpite za 14,95€ 

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.