Sexi letné čítanie – romantická Predstava o tebe

Napísal Milan Buno, knižný publicista 23. júl 2022

Nechcelo sa mi veriť, že sme práve absolvovali osobný rozhovor s členom najslávnejšej chlapčenskej skupiny posledného desaťročia a nachádzame sa v aréne s dvanástimi tisícmi jačiacich fanúšičiek. Akoby sa svet vychýlil zo svojej osi a všetko sa zastavilo.

ss_230722

Predstava o tebe je novinka od Robinne Lee, známej americkej herečky, producentky a spisovateľky. Mohli ste ju vidieť vo filmoch po boku Willa Smitha, alebo vo filmoch Päťdesiat odtieňov temnoty a Päťdesiat odtieňov slobody.

Je to príbeh o Solene a Heyesovi. Solene je krásna sexi skoro štyridsiatnička, majiteľka umeleckej galérie v Los Angeles. S manželom Danielom sa pred časom rozviedla. Teraz ide so svojou tínedžerskou dcérou Isabelle na koncert svetoznámej chlapčenskej  skupiny August Moon, z čoho teda nie je nadšená, ale čo neurobíte pre svoje deti.

Solene prekvapivo nadviaže na koncerte vzťah so spevákom skupiny Heyesom, ktorý je očarujúci, sebavedomý, inteligentný... a má 20 rokov. Priťahujú sa, zaľúbia sa do seba a Solene si pri ňom zrazu uvedomuje svoju vlastnú hodnotu. Opäť objavuje lásku a šťastie.

Tušíte, že niečo sa musí pokaziť – problém nastane, keď ich vzťah prenikne na verejnosť a zahryzne sa do nich bulvár. Fanatické fanúšičky šalejú, médiá im lezú takmer až do chladničky a Solene sa musí rozhodnúť: buď bude pokračovať v romantickom vzťahu alebo dopraje šťastie, dokonca život najdrahšej bytosti.

Vypočujte si úryvok.
Z knihy číta Lucia Vráblicová.

Predstava o tebe je sexi, sladké, strhujúce čítanie, nie však povrchné, ako by ste možno čakali. Napríklad v časopise Oprah Magazine napísali, že autorka dokázala vyčarovať dokonalú knižnú mágiu. Zmazala hranicu medzi dvomi svetmi, tým bežným a celebritným.
Bestsellerová autorka Taylor Jenkins Reid zasa vyhlásila, že „ak by ste si toto leto mali prečítať len jednu knihu, tak rozhodne túto.“

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.