Keď na túru, jedine poriadne vybavený

Už sa navštívili Tatry na jar? Ešte nie? Najvyšší čas to napraviť, uvidíte kvitnúcu tatranskú prírodu, nebude vás triasť od zimy a pri túrach nevypľujete od horúčavy zo seba dušu.


Nízke Tatry na vás čakajú s otvorenou náručou a chcú vám ukázať svoje krásy – Demänovská dolina, Chopok, Ďumbier či Jasná. Keď navštívite Nízke Tatry, toto si nemôžete nechať ujsť. Ale kde nájdete útočisko?

Užívajte si

Družba hotel v Nízkych Tatrách je vám pripravený ponúknuť všetko, po čom túžite. Je postavený v Jasnej, blízko zjazdovky, takže v zime otvoríte dvere hotelu a môžete ísť rovno lyžovať. Ale čo v lete? Nemusíte sa báť, je pre vás pripravený bohatý program a nielen pre vás, máte deti? Tak aj pre vaše deti, tie si to tam zamilujú.

Foto: Hotel Družba 

Chcete si vychutnať relax vo wellnese po náročnej túre? Je vám k dispozícii. Máte radi luxus a pohodlie? Štýlový nábytok na izbách vám to zaručí. Zbožňujete skvelú gastronómiu? Kúsok neba vám prinesú na tanieri z hotelovej kuchyne. Chcete vymyslieť program pre deti? Detský kútik, animátori, ihriská, wellnes pre deti, štvorkolky. Ak sa vaše dieťa nezabaví tu, tak potom už nikde inde.

Kam na túru?

Krásna, no náročnejšia túra je z Jasnej na Chopok, ktorý sa týči do výšky 2024 m. n. m., takže si viete predstaviť, že to nebude žiadna rekreačná prechádzka v teniskách. Menej náročná túra, vhodná aj pre deti, je návšteva Demänovskej doliny, ktorá je stvorená na rodinné výlety. Ak máte radi náročné túry a na Chopku ste už boli, nemôžete vynechať najvyšší vrch Nízkych Tatier – Ďumbier.

Keď sa vydáte na túto túru, nemôžete nič podceniť – teplé oblečenie, dostatok jedla a pitia, poriadna turistická obuv a pre istotu, keby ste stratili prehľad o čase a prepadla vás tma, nezabudnite na nočné videnie, čelovku alebo baterku, pretože ostať uviaznutý niekde na turistickom chodníčku v noci nie je nič príjemné. Ani na jar. Nepokazte si skvelú dovolenku svojou nerozvážnosťou.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.