Stanice AMC Networks International budú k dispozícii pre televíznu reklamu od januára 2023

AMC Networks International (AMCNI) oznamuje, že v oblasti distribúcie a predaja reklamného priestoru na štyroch staniciach, a to Spektrum, AMC,  Film+ a Sport2 sa spoločnosť vydá novou cestou. Predplatitelia poskytovateľov služieb si budú môcť naďalej vychutnávať svoje obľúbené televízne stanice, avšak s novým reklamným priestorom.

shutterstock_tv_22

AMC Networks International Central & Northern Europe (AMC) je poskytovateľom televíznych staníc AMC, Film+, CBS Reality, Spektrum, Spektrum Home, TV Paprika, Sport1, Sport2, Minimax a JimJam na Slovensku. AMC je jediným medzinárodným televíznym vysielateľom na Slovensku, ktorého kľúčové televízne stanice sú od 1. júna 2017 dostupné pre televíznu reklamu, pričom sledovanosť meria peoplemeter Kantar.

AMC týmto oznamuje, že jej televízne stanice Spektrum a Film+, spolu s novo pridaným kanálom Sport2 a vlajkovou loďou, stanicou AMC, budú na Slovensku dostupné pre televíznu reklamu v roku 2023. Podrobnosti a ďalšie informácie budú od januára k dispozícii na webovej stránke spoločnosti.

AMC Networks International – Central and Northern Europe je súčasťou AMC Networks International, jednou z popredných medzinárodných spoločností na poli televízneho vysielania a distribúcie tematických televíznych staníc, ktoré sa sústreďujú na strednú a východnú Európu. Športoví nadšenci si na stanici Sport2 môžu vychutnávať lokálne relevantný program, ako sú priame prenosy a exkluzívne zápasy slovenskej reprezentácie v kvalifikácii na ME, Ligu národov UEFA a medzinárodné priateľské zápasy, Európsku ligu UEFA a Európsku Konferenčnú liga UEFA, Majstrovstvá Európy EHF, ako aj Tipos Extraligu. Stanica Sport2 je aj exkluzívnym domovom pre Formulu 1, CHL, SHL, Copa del Rey a Supercopa, Coppa Italia a Supercoppa, Ligu majstrov EHF a Európsku ligu EHF.

Na stanici Spektrum diváci sledujú oceňované dokumentárne seriály z pôvodnej produkcie a renomované pôvodné seriály AMC, ako napríklad Fear The Walking Dead alebo Better Call Saul. Stanica Film+ s americkou a európskou kinematografiou je určený pre celú rodinu. Môžete sa tešiť na akčné filmy, komédie, detektívne príbehy, ale aj sci-fi, rodinné filmy, drámy, muzikály, koncerty, seriály a filmy pre deti. Vysiela vo vysokom rozlíšení obrazu HD.

O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International – Central and Northern Europe je súčasťou AMC Networks International, jednou z popredných medzinárodných spoločností na poli televízneho vysielania a distribúcie tematických televíznych staníc, ktoré sa sústreďujú na strednú a východnú Európu. Súčasne portfólio AMCNI – Central and Northern Europe ponúka televízne stanice v štyroch žánroch: športové: Sport1, Sport2, SportM, detské: Minimax, JimJam; zábavno-vzdelávacie: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film+. Obsah tematických staníc je vytváraný pre miestnych divákov a trhy v rôznych jazykoch. Je dostupný v celom rade platforiem, vrátane HD služieb a ponúka verzie pre mobilné telefóny.

AMC Networks International (AMCNI) je globálna divízia AMC Networks a je dodávateľom uznávaných zábavných relácií pre predplatiteľov vo viac než 130 krajinách. AMCNI zahŕňa globálne značky a aj populárne stanice s lokálnym významom a rôznorodým žánrovým zameraním. Viac informácií nájdete na www.amcnetworksinternational.com.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.