Televízna stanica AMC predstavuje exkluzívny seriál The Little Drummer Girl

Tajomný svet špionáže fascinuje ľudí od nepamäti. Dlhú dobu bol zahalený nepreniknuteľným rúškom tajomstva, ale dnes sa už z času na čas objavujú najrôznejšie dokumenty, filmy a seriály, ktoré ho poodkrývajú.

amc_030122

Medzi špiónov vás zavedie aj seriál The Little Drummer Girl, ktorý od 3. januára štartuje na televíznej stanici AMC.

Britský spisovateľ John le Carré je preslávený ako autor špionážnych a politických románov. Jeden z nich sa stal inšpiráciou pre filmárov a vznikol tak exkluzívny seriál The Little Drummer Girl, ktorý môžete od januára 2022 sledovať na televíznej stanici AMC. Príbeh plný vášnivej lásky a napätia sa natáčal na niekoľkých miestach Európy, pričom najviac využívané boli lokácie vo Veľkej Británii, Grécku, ale aj v Českej republike. Pozorní diváci možno spoznajú pražské zákutia alebo mesto Cheb, ktoré sa počas natáčania premenilo na rakúske mestečko Kleinalm.

Medzi dobrom a zlom je tenká čiara

Seriál sa odohráva v roku 1979, kedy izraelská tajná služba Mossad, v snahe dolapiť palestínskeho teroristu Khalila, regrutuje do svojich radov mladú anglickú herečku Charlie. Jej úlohou je s využitím svojich hereckých schopností a veľkej dávky odvahy, odhaliť palestínsku teroristickú sieť, ktorá operuje po celej Európe. Charlie sa ocitá v neustálom nebezpečenstve, a to aj citovom, pretože v tomto svete býva hranica medzi láskou a nenávisťou či kladným hrdinom a zloduchom skutočne veľmi tenká a nejasná. Už v dobe svojho prvého vydania vyvolala kniha rozruch a aj dnes pôsobí celý dej odvážne.

Kvalitný seriál aj obsadenie

Úlohy Charlie sa ujala Florence Pugh, herečka nominovaná na cenu BAFTA a známa z filmu Lady Macbeth. Ako Becker sa predstaví Alexander Skarsgårda, laureát cien Emmy® a Golden Globe®, ktorého ste mohli vidieť napríklad vo filme Big Little Lies/Veľké malé klamstvá. Ujsť si nenechajte ani Michaela Shannona v úlohe Kurtza. Tohto herca dvakrát nominovaného na Oscara môžete poznať z filmu The Shape of Water/Podoba vody.

Naskočte 3. januára 2022 na vlnu napätia, ktorá sa zdvihne každý pondelok o 22.00 na televíznej stanici AMC.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.