Deň, kedy sa život ženy zmení od základov

Každá žena túži mať v živote partnera, ktorý bude stáť po jej boku v dobrom aj v zlom. Túži si založiť rodinu, vytvoriť si vlastné hniezdočko a chce byť šťastná. Viete ale, že život ženy sa zmení od základov práve vtedy, keď ju jej partner požiada o ruku?

svadba ring 1200x800

Bude to niečo nové

Keď už sa váš partner rozhodne, že tento krok spraví, dáva vám jasne najavo, že to s vami myslí vážne a že s vami plánuje budúcnosť. Ak ste mali akékoľvek pochybnosti, v tomto momente môžete na ne rovno zabudnúť. Nie vždy ale zasnúbenie prebehne podľa očakávania. Muž sa musí na túto chvíľu pripraviť, zvoliť správne slová, pretože ešte nemal s týmto skúsenosť – nevie, ako požiadať o priateľkinu ruku. Nevie, aké slová má zvoliť, aby si vás získal.

Vážte si daný moment

Svojho partnera za nesprávne miesto a nesprávne zvolené slová nikdy neodsudzujte. Spomeňte si, ako dlho s ním žijete, ako vám je spolu dobre. Malá chybička, ktorá môže byť spôsobená najmä celkovým vypätím partnera, nemôže pokaziť túto pre vás dlho očakávanú chvíľu. Možno to nebude taký zásnubný prsteň, ako ste si predstavovali. Na tom však ale vôbec nezáleží. Je z lásky a na to musíte v prvom rade myslieť.

Chvíľa, ktorá sa viackrát nezopakuje

Zásnuby sú naozaj krásna chvíľa. Po rokoch spolužitia budete na ne spomínať, preto si ich nenechajte pokaziť malichernosťou a užívajte si ich plnými dúškami. Uvidíte, že po rokoch ich budete rozprávať svojim deťom a tie svojim. Nezáleží na tom, či ste boli pri mori, keď vás partner požiadal o roku. Nezáleží, či ste mali na prstoch diamantové prstene, krásne dlhé šaty a kamienkové kožené sandále.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.