Dokonalá od hlavy až po päty

Taká musí byť každá nevesta. Aby tomu tak bolo, musí sa cítiť pohodlne v spodnej bielizni, vrátane svadobných šiat a topánok.


Svadobná bielizeň
Hlavná úloha spodnej bielizne tkvie v zdôraznení dokonalých kriviek postavy a v potlačení „nedokonalostí“. To je dôvod, prečo spodnej bielizni musíte venovať aspoň toľko času ako svadobným šatám! Zaslúži si vašu pozornosť a čas, pretože počas svadobného dňa  sa vám  odmení komfortným pocitom a pekným vzhľadom.
Foto: Agent provocateur, Playtex, Tezenis, Valisérie

Voľba nebude ľahká... Podľa typu postavy a veľkosti košíkov máte možnosť výberu z korzetov, polokorzetov a podväzkových pásov, svadobnej sťahovacej bielizne,  push-up podprseniek, balkonetových a vystužených, ktoré si zadovážite s nohavičkami z rovnakého modelu. Siahnuť môžete po formujúcich strihoch, tie štíhle majú voľbu medzi všetkými strihmi. Čo sa týka farby, nič neskazíte bielou, ktorá je najžiadanejšia. Dopriať si môžete priznané odtiene slonovej kosti, smotanovej, telovej alebo ružovej. Alternatívou je  biele prádlo s malými farebnými detailami alebo kontrastnými okrajmi. Hladká saténová bielizeň je vhodná pod úzke hodvábne a taftové šaty, výšivky, čipkykrajky potešia nielen vás, ale prekvapia vo svadobnú noc aj mladomanžela ... Uistite sa, že model, ktorý ste  si vybrali, je pohodlný, vhodný pre vašu postavu a šaty čo ste  si vybrali.

Topánky
Podľa ročného obdobia si vyberáte svadobnú topánku s uzavretou či otvoreno upätou. Platí nepísané pravidlo, že špička má byť  plná, prípadne s menším otvorom. Sandále sú určené výhradne pre horúce letné dni.
Tvar lodičky vyberáte v prvom rade podľa modelu svadobných šiat, s rešpektovaním pravidiel tradičnej formy – jednoduché a elegantné. Tvar a výšku podpätku ovplyvní vaša „zdatnosť“ a výška ženícha. Nezabúdajte, že budete celý deň na nohách! Svadobná topánka môže byť kožená, textilná zo saténu, posiata swarovského kamienkami a dekorovaná výrazným detailom.

Foto: Langner, Aquachiara, Karen Millen 

Svadobné šaty
V ateliéry Aquachiara vytvárajú čarovné modely, charakteristické sú strihové kombinácie, využívanie farebných akcentov na menších plochách, či na výšivkách a stuhách. Návrhy svadobných modelov využívajú aj netradičné prírodné materiály napríklad gázu a blankytnú džínsovinu na dekoratívnych prvkoch. Nechýbajú ani klasické svadobné textílie taft, organza, hodváb a bavlnená krajka.

Svadobné modely - Peter Langner
Peter Langner pracoval po boku veľkých návrhárov, ako sú Dior, Ungaro, Laroche, Lacroix a v roku 1991 si dizajnér otvoril svoj ​​ateliér v Ríme. V centre Ríma si v roku 2004 otvoril svoj ​​vlajkový obchod. Jeho meno je synonymom luxusu a haute couture v Taliansku i v zahraničí. Modely sa nachádzajú v showroome v Ríme, Madride, Osake a vo viac ako 70. obchodoch po celom svete.
Materiály, ako je hodváb a taft, fungujú s jemnou čipkou kvetov alebo guipure, s živôtikmi a asymetrickými detailmi. Svadobné róby pôsobia nadýchane a elegantne.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.