Aké sú trendy v svadobných oznámeniach? Návrat do minulosti a ekológia.

Organizovanie svadby zahŕňa toľko rôznych vecí, že svadobné oznámenia môžu medzi nimi pôsobiť ako drobnosť. Realita je však opačná. Svadobné oznámenia sú dôležité, keďže poskytujú hosťom základné informácie o vašom veľkom dni.

shutterstock_oznamenie_23

Tematické svadobné oznámenia alebo rovno celá svadba?

Zároveň je potrebné na svadobné oznámenia myslieť s výrazným predstihom. Musíte ich predsa dostatočne včas rozniesť, či rozposlať. A ešte predtým si musíte vybrať z prakticky neobmedzených variácií svadobných oznámení. A ako teda vyzerajú moderné svadobné oznámenia?

Aj keď to bude znieť paradoxne, medzi modernými svadobnými oznámeniami sú veľmi populárne tie, ktoré svojim dizajnom odkazujú na minulosť. Zároveň takéto oznámenia môžu hosťom napovedať, v akom štýle sa bude niesť vaša svadba, keďže tematické svadby patria taktiež k moderným trendom.

Ak chcete vašu svadbu niesť v menej formálnej a skôr uvoľnenej atmosfére, môžete sa pri svadobných oznámeniach (či svadbe ako celku) inšpirovať „kvetinovými“ 60. rokmi. V prípade, že obľubujete luxusný vzhľad a nápadité zdobenie, čo takto sa inšpirovať 20. a 30. rokmi, ktoré sa niesli v znamení štýlu art deco?

Aj svadobné oznámenia môžete poňať ekologickejšie 

Snahy o udržateľnosť, ekológiu, či ochranu životného prostredia prenikli aj k svadobným oznámeniam a taktiež sa zaradili medzi aktuálne trendy. A to je dobre! Ak chcete v tomto smere urobiť maximum, prejdite z tlačených svadobných oznámení na digitálne, ktoré rozpošlete hosťom mailom. Prípadne si môžete nechať vytvoriť svadobný web, ktorý svadobné oznámenia nahrádza a vám bude stačiť rozposlať len link, na ktorom vaši hostia nájdu všetko potrebné.

Ak chcete ostať pri klasike v podobe tlačených svadobných oznámení a zároveň vám nie je ekológia úplne cudzia, môžete si nechať vyrobiť napríklad svadobné oznámenia z recyklovaného papiera a atramentu na rastlinnej báze. Možností je v súčasnosti naozaj veľa.

Zdroj obrázka:

Autor: ALEX KOLECHKIN / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.