Jarné svadobné líčenie

Väčšina žien od detstva sníva o láske a krásnej svadbe, ktorá patrí medzi najdôležitejšie udalosti v živote. Výber šiat, šperkov, doplnkov, účes a dokonalý make-up prispejú k jeho výnimočnosti.

freepik_nevesta_23

Romantické svadobné líčenie aj pre minimalistky 

Predstava každej ženy o dokonalosti veľkého dňa sa líši, ale všetky nevesty spája túžba cítiť sa počas svadobného dňa výnimočne. Niektoré chcú byť aspoň na chvíľu princeznami, iné uprednostnia minimalistický vzhľad. Jemné romantické líčenie je ideálnou voľbou pre každú z nich.

Ruža je symbolom lásky, vášne aj krásy. Podmanivé odtiene ružovej a vôňa kráľovnej kvetov definujú aj novú kolekciu dekoratívnej kozmetiky Imperial Rose od Dermacol. Nájdete v nej všetko, čo potrebujete pre svieži a trendy „rose“ look.

Tvárou kolekcie je slovenská influencerka Jana Hrmová. Inšpirujte sa jej mimoriadne ženským líčením a my vám garantujeme, že s podmanivou vôňou ruže sa vaša beauty rutina zmení na zážitok, na ktorý sa budete vždy tešiť.

Pleť

Základom líčenia je dokonalá pleť a tú dosiahnete kombináciou podkladovej bázy, make-upu a korektoru. Zdokonaľujúci make-up a korektor Caviar longstay, Dermacol – 17,99 eur/ 30 ml

O zdravý a svieži vzhľad sa postará multifunkčný rozjasňujúci púder Imperial Rose, s ktorým dosiahnete efekt lícenky, bronzera aj rozjasňovača. Kombinuje dva odtiene s rozjasňujúcimi čiastočkami. Hodvábne jemná, takmer krémová, textúra s delikátnou vôňou ruže sa príjemne aplikuje – či už na celú tvár alebo vybrané partie. Pleti dodá jemný lesk a žiarivý, zdravý vzhľad.

1_dermacol_050523

Rozjasňujúci púder Imperial Rose, Dermacol – 11,99 eur

Trendy šťavnatý look zvýrazní púdrová lícenka v jemnom ružovom odtieni. Dodá líčkam objem a vďaka textúre, ktorá perfektne splynie s pleťou, vytvorí zamatový finiš. Prírodná púdrová lícenka č. 1, Dermacol – 7,69 eur/ 5g

Oči

Použitím svetloružového očného tieňa na celé pohyblivé viečko docielite romatický a jemný vzhľad. Líčenie môžete zvýrazniť hnedým alebo sivým odtieňom vo vonkajšom kútiku oka a nakoniec aplikujte riasenku.

Tip:  Oči pri tomto type líčenia stačí zvýrazniť objemovou riasenkou a vaše potešenie bude hneď dvojnásobné. Riasenka Imperial Rose si vás najskôr získa omamnou vôňou ruží, ktorá vám spríjemní samotné líčenie. Druhýkrát u vás zaboduje efektom dokonalého závoja rias a extra objemom, ktorý vytvorí hustá kefka s prírodnými štetinami. Ľahké zloženie textúry riasy nezaťažuje a neopadáva. Pre ešte väčší objem rias aplikujte viac vrstiev.

2_dermacol_050523

Objemová riasenka Imperial Rose, Dermacol – 9,99 eur

Pery

Zvodný objem perám dodá tónovaný olej na pery Imperial Rose s vôňou ruže, ktorý ich jemne zafarbí a zároveň im dodá extra lesk, výživu a intenzívnu hydratáciu. Pery tak pôsobia plnšie a zároveň je o ne skvele postarané.

3_dermacol_050523

Olej na pery Imperial Rose č.2 , Dermacol – 7,99 eur, 3 odtiene. Slim rúž Imperial Rose č. 2, Dermacol – 9,99 eur, 4 odtiene.

Ak máte na perách radšej výraznejšie farby, zvoľte matný rúž Imperial Rose. Vysokopigmentovaná hodvábna textúra dokonale splynie s jemnou pokožkou pier, krásne ju vyhladí a vďaka vitamínu E aj vyživí. Dlhotrvácna farba nevysušuje a vďaka slim baleniu sa výborne nanáša.

Voňavá manikúra

Ružovú si zaslúžia aj vaše nechty a pokiaľ nechcete zostať len pri klasických nude odtieňoch, doprajte im žiarivý perleťový lesk s trblietkami. O ten sa postarajú jemne tónované laky na nechty Imperial Rose s dlhotrvácnou textúrou. Po zaschnutí vám budú voňať, ako by ste sa ocitli v ružovej záhrade

4_dermacol_050523

Trblietavé laky na nechty Imperial Rose, Dermacol – 3,95 eur, 3 odtiene

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.