Oblečenie pre bábätká - 7 tipov na štýlové a funkčné kúsky

Pripravujete výbavu pre bábätko a neviete si poradiť s výberom detského oblečenia? Prvé týždne bude vaše dieťatko potrebovať hlavne košieľky, dupačky a zavinovačku. Neskôr musíte pripraviť oblečenie pre bábätká na rôzne príležitosti a do každého počasia.

stock_adobe_1024

Ako si s nákupom poradiť? Veľmi jednoducho - inšpirujte sa našim nákupným zoznamom detského oblečenia pre spokojné bábätko, ktorý sme zostavili podľa obchodu JUKKI.

Praktické detské body s dlhým rukávom

Pre novorodencov majte vo výbave pripravené detské oblečenie v podobe body s dlhým rukávom. Novorodenci sú totiž náchylní na chlad. Dlhý rukáv a príjemný bavlnený materiál zaistia teplotný komfort. Oblečenie pre najmenšie deti v tomto prevedení je praktické pri prebaľovaní - tento kúsok sa jednoducho odopne v spodnej časti.

Máme pre vás tajný tip - súpravy viacerých kusov zavinovacieho oblečenia sú cenovo výhodné. Kliknite na ponuku obchodu JUKKI a využite možnosť nakúpiť kvalitný detský sortiment vo vysokej kvalite za super ceny. To všetko vďaka tomu, že JUKKI výrobky nielen predáva, ale tiež dohliada nad výrobou.

Rozkošné oblečenie pre bábätká v podobe overalu

Overaly patria medzi ďalšie obľúbené oblečenie pre bábätká, ktoré nájdete v obchode JUKKI. V overale vyzerajú bábätká na zjedenie a navyše ide o kúsok, ktorý môžete obliecť bábätku ako spodné oblečenie alebo ako pyžamko na spanie. Kliknite na stránku JUKKI a vyberte si overal z najkvalitnejších materiálov a v neodolateľnom dizajne ako sú motívy jahôdok pre dievčatá alebo lodičiek pre chlapcov.

Polodupačky pre stovky kombinácií

Pre vaše baby pripravil obchod JUKKI veľmi univerzálny kúsok v podobe polodupačiek. Sloganom spoločnosti JUKKI je záväzok "Podporujeme super rodičov". Polodupačky zaradil obchod do ponuky, aby podporil rodičov v možnostiach kombinovania. Tento kúsok oblečenia pre bábätká sa dá skombinovať s košieľkami, svetríkmi, sukienkami alebo zavinovacími bodíčkami bez nohavíc. Už nemusíte rozmýšľa niekoľko dní, ako bábätko oblečiete. Polodupačky vám umožnia vytvárať krásne detské outfity.

Sukienky ako oblečenie pre malé princezné

Z produktov, ktoré ponúka obchod JUKKI, sme pre vás ako ďalší tip vybrali očarujúci kúsok v podobe sukienky pre dievčatá. Ak ste rodičmi malej princeznej, sukienka vám nemôže vo výbave chýbať. Podľa obchodu JUKKI patrí tento produkt medzi populárne voľby pre oblečenie pre bábätká do každého počasia. V lete ho môžete obliecť dieťatku ako samostatný kúsok a v zime v kombinácii s pančuchami a svetríkom.

Dupačky pre bábätká v tom najkrajšom dizajne

Pri prieskume obchodu JUKKI iste narazíte aj na dupačky pre bábätká. Na prvý pohľad vás upúta krásny dizajn a po prečítaní popisu aj skvelé vlastnosti použitých materiálov. Všetky produkty obchodu sú kvalitné, komfortné a zabezpečujú pohodlie bábätka. Dupačky je opäť možné kúpiť v súpravách, s modernými detskými motívmi a rozkošnými detailmi ako sú volániky a nášivky. Použitá 100 % bavlna je šetrná k detskej pokožke a príjemná na nosenie. 

Maximálne pohodlné bavlnené čiapočky

V obchode JUKKI nájdete čiapočky na leto i do chladnejšieho počasia. Bavlnené čiapočky s uškami alebo uzlíkom vo vrchnej časti sa dobre prispôsobia tvaru hlavičky. Elastický len netlačí, ale zároveň drží čiapočku na svojom mieste aj v prípade, že máte neposedné deti. Vyberte si z produktov s motívmi ako sú srdiečka, macíkovia, kvetinky alebo hviezdičky.

Nezabudnite na hrejivé pančuchy do studených dní

Výpočet toho, čo sme nakúpili v obchode JUKKI, zakončíme pančuchami. Ide o kúsok, ktorý v chladnejšom počasí využijete denne, či už ako spodnú časť oblečenia pod sukienku, alebo pod nohavice. Pančuchy JUKKI máte možnosť vybrať v jednoduchom hladkom variante v rôznych farbách alebo s ozdobami. Máte doma batoľa? Kúpte okrem pančúch aj nákolenníky na ochranu kolien pri lezení.

Zdroj obrázka: igishevamaria / stock.adobe.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.