Detská móda do dažďa

Keď prší, vybehnite s deťmi smelo von a dožičte si hry, ktoré vám slnečné počasie neumožní! Skákanie v kalužiach deti predsa milujú a keď ich dobre oblečiete, nemusíte sa báť ani nepohodlia, ani prechladnutia.

1_tchibo_21924

Vonku je zábava, aj keď tam nie je práve pekné počasie. Stačí sa len dobre obliecť. Foto: Tchibo

Tieto jesenné kúsky by v šatníku vašich malých dobrodruhov nemali chýbať!

Oblečenie, ktoré nájdete v našom výbere zabezpečí, že vaše dieťa bude chránené pred nepriaznivým počasím a pripravené na každé nové dobrodružstvo, aj keď sa obloha zatiahne.

Aj keď sa nebo zatiahne a prvé kvapky dažďa začnú padať, pre deti to nie je dôvod zostať doma! S farebným a funkčným oblečením do dažďa sa vaše ratolesti môžu vydať na dobrodružstvá, aj keď je vonku mokro. Čo by v detskom jesennom šatníku nemalo chýbať?

1. Nepremokavá bunda s veselými motívmi

Nepremokavá bunda je základom detského šatníka do daždivých dní. Farebné potlače s obľúbenými zvieratkami, hviezdičkami alebo autíčkami potešia každé dieťa. Vyberte modely so zapínaním na zips a kapucňou, ktorá chráni hlavu pred vetrom a dažďom. Mäkký podšívkový materiál zaistí, že sa vaše dieťa bude cítiť pohodlne aj počas dlhých prechádzok.

2_tchibo_21924

Zmoknúť? Nevadí! Motívy na ružovej bundičke sa zobrazia v daždi. V Tchibo aj verzia v zelenej farbe. Foto: Tchibo

2. Gumáky, ktoré rozžiaria každý krok

Gumáky sú neodmysliteľným spoločníkom malých prieskumníkov. V Tchibo sú k dispozícii v rôznych dizajnoch a farbách, od klasických žltých gumákov až po pestrofarebné vzory. Ich výhodou je, že udržia detské nôžky suché, aj keď sa rozhodnú skočiť do najväčšej kaluže. Niektoré modely majú dokonca teplú vnútornú vrstvu, ktorá zabezpečí pohodlie aj počas chladnejších dní.

3_tchibo_21924

Aj pri detských odevoch využíva Tchibo udržateľný materiál, napríklad recyklovaný polyester. Foto: Tchibo

3. Nepremokavé nohavice pre dokonalú ochranu

Či už sa rozhodnete pre nepremokavé nohavice s trakmi alebo bez, tento kúsok oblečenia je must-have pre každé dieťa do daždivého počasia. Nohavice sú vybavené elastickým pásom a nastaviteľnými trakmi, ktoré zaručujú, že vaše dieťa bude v suchu, aj keď sa rozhodne sadnúť si na mokrú zem.

4_tchibo_21924

Základom pohodlia v chladnom počasí je vrstvenie: Pančuchy alebo legíny, tielko a bundička preto musia byť! Foto: Tchibo

4. Veselé pláštenky

Pláštenky sú ľahké, ľahko zbaliteľné a ideálne, keď príde neočakávaný dážď. Detské pláštenky bývajú vyrobené s hravými motívmi, ako sú obláčiky, jednorožce alebo zvieratá. Ich ľahkosť a praktickosť oceníte najmä na cestách, keďže ich ľahko schováte do batôžka.

5. Funkčné doplnky

Nezabudnite ani na praktické doplnky! Nepremokavé rukavice a čiapky ochránia deti pred chladom a dažďom. Mäkké a teplé materiály zabezpečia, že sa malí dobrodruhovia budú cítiť príjemne aj počas sychravých dní.

5_tchibo_21924

Reflexná detská prešívaná bunda. Foto: Tchibo

Nezabudnite na reflexné prvky pre bezpečnosť!

Pri výbere oblečenia do dažďa nezabudnite na bezpečnosť. Reflexné prvky na bundách, nohaviciach či gumákoch zvýšia viditeľnosť vašich detí za zhoršených svetelných podmienok. Tento praktický detail zaistí väčšiu bezpečnosť pre

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.