Súťaž o balíček vitamínov a knihu

Účinná pomoc proti jesenným nástrahám

Chcete sa aj v jeseni venovať svojim obľúbeným aktivitám? Prechádza vám pri predstave „soplílkov“, ktoré podonášajú aj vaše deti z kolektívov už teraz po chrbte mráz? Ak už máte prvé školské a škôlkarské absencie za sebou a vy ste vyviazli bez následkov, gratulujeme. No len pre istotu pripomíname, že starať sa o svoju obranyschopnosť a odolnosť vôbec nie je „od veci.“ Ide to pritom celkom jednoducho. Zanedbávané, no napriek tomu jedny z najlepších vitamínov na posilnenie imunity je veľmi užitočné začať brať už dnes a neprestať počas celej sezóny, ktorá sa ponesie v duchu dažďa, vetra a nízkych teplôt.

s_vitar_c_d

Vďaka svojim antioxidačným účinkom prináša vitamín C v prevencii chorôb často až prekvapujúce výsledky. V boji proti chorobám nie je márny ani zinok, ktorý v tele aktivuje zhruba 300 enzýmov, no sami si ho vyrobiť nevieme. Účinky céčka a zinku pohromade si môžete dopriať v jedinom produkte – Maxi Vita Vitamín C + zinok. Keď k tomu pridáte ešte aj vitamím D – konkrétne ten od www.vitar.sk, máte, ako sa hovorí, „vystarané“. 1000 jednotiek vitamínu D3, čo je odporúčaná denná dávka pre dospelého získate už z jednej tablety Maxi Vita Vitamín D3.

Milé naše čitateľky a čitatelia!

Zapojte sa do súťaže a získajte balíček vitamínov a knihy z vydavateľstva Lindeni a Tatran (Muž, ktorý spadol na Zem, Hus vo veľkomesteParadox) , vďaka ktorým si môžete aj chladnejšie a na imunitu náročnejšie dni užívať naplno.  Troch z vás, ktorí nám pošlú správnu odpoveď do 26. septembra odmeníme vitamínami Vitar a knihou.

s_19924

Súťažná otázka: Vitamín C prispieva k zvýšeniu vstrebávaniu:

1) železa

2) magnézia

Správnu odpoveď nájdete na Vitar.sk/Maxi Vita Vitamín C + zinok

Vaše meno alebo značka
 
Váš e-mail
 
Mesto
 
Odpoveď na súťažnú otázku
 

 

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.