Bezpečné cyklotrasy prináša nová aplikácia CYKLOKUBÍK!

Aj vy sa už neviete dočkať cyklistickej sezóny? Vystrojte svojich najmenších a spolu s KUBÍKOM objavte nové a bezpečné cyklotrasy vo vašom okolí. Aplikácia CYKLOKUBÍK vás navedie na bezpečné a overené cyklotrasy a zaistí tak nezabudnuteľnú jazdu pre celú vašu rodinu.

little_boy_father_bike_24

Navyše informuje aj o rôznych atrakciách ako sú ihriská či zámky. ktoré môžete počas cesty navštíviť. Neváhajte a stiahnite si aplikáciu CYKLOKUBÍK do vášho telefónu ešte dnes a prezrite si najbližšie trasy okolo vás. Priamo v aplikácií si môžete nastaviť filter podľa dĺžky trasy, jej profilu a obtiažnosti. Detailné informácie s fotografiami vám zaručia lepší prehľad o každej jednej cyklotrase. Vystrojte sa, vytiahnite bicykle a vyrazte na cesty s celou rodinou. S KUBÍKOM to bude jazda!

cyklo_kubik_24

Pre viac informácií navštívte www.cyklokubik.sk

Aj keď má bicyklovanie veľa výhod a udržiava deti zdravé, je povinné dodržiavať bezpečnostné pokyny:

●      Väčšina bicyklov je navrhnutá a vyrobená na základe určitých noriem. Odporúčame preto vždy zvoliť radšej certifikované produkty, ktoré spĺňajú normy EÚ a zaručujúce bezpečnosť

●      Uistite sa, že vaše dieťa používa pri každej jazde prilbu

●      Deti môžu skončiť pádom s odretými kolenami a modrinami, čo môže byť niekedy riskantné

●      Zabezpečte pravidelnú údržbu bicykla, aby mohol fungovať čo najlepšie

●      Oboznámte svoje dieťa s časťami bicykla, rôznymi problémami, s ktorými sa môže počas bicyklovania stretnúť, ako aj tipmi, ako v prípade núdze zvládnuť postarať sa o seba aj o bicykel

Aby ste deťom pomohli zamilovať sa do bicyklovania, výber správneho detského bicykla je prvá vec, ktorú by ste v tom prípade mali urobiť.

freepik_little_girl_bike_24

Jedným z najdôležitejších aspektov pri kúpe bicykla je výber správnej veľkosti. Za východiskový bod sa berie veľkosť kolies a od nich sa odvíjajú ďalšie parametre. Štandardne sa detské bicykle vyrábajú vo veľkostiach 12”, 16”, 20”, 24” a 26” (palcov). Ak kupujete bicykel na e-shope, použite orientačnú tabuľku veľkostí, ktorú by ste mali nájsť v popise pri každom bicykli. Ideálne je však pred kúpou nechať dieťa bicykel vyskúšať a následne zvoliť vhodnejšiu veľkosť.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.