Extra vzdelanie pre vaše dieťa? Denné tábory, či štúdium v zahraničí

Postarať so o čo najlepšie vzdelanie svojich detí, to je jeden z cieľov každého rodiča. Medzi vedomosti, ktoré sa dieťaťu v živote najviac zídu, je znalosť cudzích jazykov a obzvlášť angličtiny.

shutterstock_language_boy22

Pre menšie deti sú letné denné tábory ako stvorené

Ak chcete v rámci výučby angličtiny dať svojmu dieťaťu niečo naviac oproti štandardnej výučbe v škole, jednou z prvých možností sú jazykové tábory. Tie sú obzvlášť letnou „záležitosťou“ a ich výber je naozaj veľký.

Obľúbený je napríklad denný tábor v Žiline. Okrem výučby angličtiny, ktorá prebieha zábavnou a motivačnou formou, čaká na vaše deti bohatý program, vďaka ktorému si z denného tábora odnesú množstvo zážitkov a spomienok na úžasné dobrodružstvá.

Takéto tábory sú vhodné pre deti vo veku 4 – 10 rokov. A čo staršie deti? Pre ne je taktiež možnosť dopriať im nielen extra výučbu angličtiny, ale rovno veľkú životnú skúsenosť, ktorá bude pre ne nenahraditeľná. O čom hovoríme?

Poskytnite svojmu stredoškolákovi nenahraditeľnú skúsenosť

Tou životnou skúsenosťou je stredoškolské štúdium v Kanade. Akademický rok strávený na strednej škole v Kanade bude oveľa viac ako „len“ spôsobom pre výrazne zlepšenie angličtiny. Bude pre vaše dieťa aj skvelým spôsobom pre využitie svojho potenciálu a rozvinutie svojich schopností a talentu. To vďaka kvalitnému a prepracovanému kanadskému vzdelávaciemu systému.

Štúdium v Kanade je aj obrovskou životnou skúsenosťou, vďaka ktorej vaše dieťa spozná novú kultúru, zvyklosti a naučí sa veľa o svete. Samozrejme, bude to aj úžasné dobrodružstvo, keďže získa možnosť na vlastné oči vidieť veľkomestá ako Montreal, Toronto, či Vancouver, či krásne národné parky s nedotknutou prírodou, množstvom jazier a horami pokrytými snehom. Jednoducho nezabudnuteľný zážitok.

Zdroj obrázka: Autor: Artmim / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.