Zdravý životný štýl,...

Napísal Michaela Conzarová 05. november 2012

... si máte možnosť  vyskúšať v hoteli Horal vo Veľkých Karloviciach, ktoré pozývajú nielen  do duševného raja.


Dnes sme pre vás objavili miesto, kde môžete na chvíľu zabudnúť na okolitý svet. Príjmite pozvanie do športovo relaxačného centra s termálnymi bazénmi s morskou vodou, kardio fitness centrom a saunovým svetom Wellness Horal vo Veľkých Karloviciach, v lone neporušenej prírody v chránenej krajinnej oblasti Beskydy, v blízkosti hraníc so Slovenskom.


Relax športom
V zime sa verejné golfové ihrisko premení na upravenú a osvetlenú zjazdovku s detským vlekom, snowparkom a lyžiarskou školou. V okolí sa ponúkajú desiatky kilometrov značených trás pre cyklistov, turistov a bežkárov na lyžiach.

Zverte sa do rúk Thajčaniek  a Filipínok
Hotel Horal poskytuje ubytovanie v štyroch rezidenciách. Niekoľko apartmánov má vlastný krb a saunu. Doslova si užite mora v troch bazénoch so slanou vodou vyhrievanou na 36°C. Bazény sú plnené vodou z vlastného vrtu z hĺbky sto metrov, ktorá obsahuje minerálne látky s priaznivými účinkami na kožu. Vzhľadom k vysokej kvalite sa voda chemicky neupravuje, je dohrievaná na teplotu termálnych prameňov a obohatená o morskú soľ. Tým sú bazény  v regióne jedinečným unikátom.

Zaujímavosťou sú aj saunovacie rituály, ktoré vám spestria saunovanie. Novinka niekoľkých rokov v Európe - saunovacie ceremoniály sú spojené s potieraním pokožky rôznymi produktami, „parnými nárazmi“, ktoré pomáhajú otvárať póry a to všetko  pod vedením saunéra. V saunách sa používajú na polievanie horúcich kameňov rôzne príjemné esencie. Valašskou špecialitou je zalievanie kameňov slivovicou, ktorá celú saunu zahalí do príjemnej vône sliviek...


Welness hotel Horal ponúka aj relaxačné a skrášľujúce terapie. O pohodu vášho tela sa postarajú naslovovzatí odborníci z Ázie. Thajské, ayurvedské masáže na  vašom tele vykonajú Thajčanky, Filipínky a maséri zo Srí Lánky.

Okrem spomínaných masáži si vychutnajte švédsku masáž, ktorá sa zameriava na vytvorenie príjemného pocitu z hladkého masírovania a havajskej – rituálnej masáže. Tá odstraňuje napätie a stres pomocou rúk a predlaktia.

 
Na svoje si prídu aj golfisti
Štýlový horský hotel Horal je svojim charakterom a umiestnením ideálnym pre aktívne strávenú dovolenku spojenú s relaxáciou alebo pre usporiadanie konferencií, firemných školení, či teambuildingových programov a tiež pre usporiadanie najrozličnejších kultúrnych a spoločenských akcií, ako sú slavnostné recepcie alebo rauty so znamenitou gastronómiou. Súčasťou hotela je aj lanový park s množstvom prekážok, golfový indoor simulátor a tiež verejné deväťjamkové golfové ihrisko. Tento hotel, len kúsok za hranicami Slovenska je odpoveďou na túžbu väčšiny ľudí po zdravšom a lepšom životnom štýle.



Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.