Nezabudnuteľná dovolenka so štvornohým domácim miláčikom pri mori

Napísal Klára Mráčková 28. jún 2024

Domáce zvieratká sú našimi najlepšími priateľmi a milovanými členmi rodiny. Ich bezpodmienečná láska, neochvejná vernosť a nákazlivá radosť robia každý okamih života lepším. Niet divu, že ich chceme zapojiť do všetkých životných dobrodružstiev vrátane našej každoročnej dovolenky.

1_croazia_falk_dog_24

Ak vezmeme svojho domáceho miláčika na dovolenku, nielenže sa posilní naše puto, ale zároveň sa zabezpečí, že žiadny člen rodiny nezostane pozadu. Domáci miláčikovia svojím hravým duchom a upokojujúcou prítomnosťou premenia cestovanie na nezabudnuteľný zážitok a v každej destinácii sa budú cítiť ako doma. Zbaľte im teda ich obľúbené hračky a pochúťky a vydajte sa spoločne za novým dobrodružstvom. Odmenou pre Vás bude vrtiaci chvostík, prítulné chovanie a spoločné spomienky na celý život.

2_croazia_falk_dog_24

Cestovanie s chlpatým priateľom však nie je vždy jednoduché. Mnohé apartmány a hotely majú prísnu politiku zákazu vstupu so zvieratami, takže môže byť ťažké nájsť ideálne miesto, kde môžete so svojím domácim maznáčikom pohodlne bývať. My sme však našli dokonalé riešenie! Falkensteiner Hotels & Residences si uvedomuje neoceniteľnú úlohu, ktorú domáci miláčikovia zohrávajú v našich životoch, a preto ponúka program "Welcome Dogs, aby ste svojim štvornohým priateľom zabezpečili výnimočný zážitok už od ich príchodu. Ubytovanie vhodné i pre vašich domácich miláčikov vás privíta s otvorenou náručou a bezpečne si spoločne užijete pohodovú a konfortnú dovolenku. S Falkensteiner Hotels & Residences nemusíte robiť kompromisy; môžete si vytvoriť nezabudnuteľné spomienky so svojím najlepším priateľom po boku.

3_croazia_falk_dog_24

Dokonale prepracovaný program "Welcome Dog" zahŕňa uvítací balíček plný chutných pochúťok a možnosť využiť hotelové služby venčenia a ošetrovania, aby ste sa vy a váš štvornohý miláčik cítili ako doma. Pri plánovaní vašej spoločnej dovolenky zvážte niektoré z ideálnych destinácií Falkensteiner Hotels & Residences na chorvátskom pobreží. Či už hľadáte romantickú dovolenku alebo pokojné útočisko pri mori, Falkensteiner Hotels & Residences ponúka výber vynikajúcich možností ubytovania:

4_croazia_falk_dog_24

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera: Tento 5-hviezdičkový hotel s prímorským wellness sa nachádza v prestížnom rezorte Falkensteiner Punta Skala a ponúka príjemné útočisko obklopené tyrkysovým morom. Prenesie vás do inej dimenzie pokoja, harmónie a relaxu. Pre tých, ktorí chcú zostať aktívni, sú k dispozícii aj rôzne športové a zábavné zariadenia.

Falkensteiner Residences Senia: Objavte ďalšiu skvelú možnosť v rámci rezortu Punta Skala, ktorý ponúka elegantný a pohodlný pobyt v úžasnom prostredí. Všetky apartmány sú určené na príjemný relax, sú orientované smerom k moru a majú praktické priestranné terasy, vhodné i pre vašich zvieracích maznákov, aby ste počas dlhých letných dní využili slnečné lúče spoločne.  

Falkensteiner Hotel Adriana: Podľahnite noblesnému šarmu pobytu pre dvoch, ktorý vás odpúta od každodenného života a vráti vám pocit ľahkosti v čarovnom prostredí. Vychutnajte si pokoj tohto krásneho hotela len pre dospelých priamo na pláži, ktorý sa môže pochváliť nádherným výhľadom na more a atmosférou ideálnou na romantický oddych a to i so štvornohým kamošom.

Falkensteiner Premium Camping Zadar: Vďaka miernemu podnebiu, príjemnému morskému vánku a dobre vybaveným mobilným domčekom, glampingovým chatkám a kempingu je to ideálne miesto na dovolenku s vašim domácim miláčikom. Špičkové ubytovanie v kempingu Falkensteiner Premium Camping Zadar ponúka pohodové prostredie na dovolenku priamo pri mori a v blízkosti malebného starého centra Zadaru.

5_croazia_falk_dog_24

Ďalšie hotely pre dovolenku s vašim zvieracím členom rodiny nájdete aj v Taliansku, Rakúsku, Českej republike, Srbsku a na Slovensku. Všetky hotely sa nachádzajú v blízkosti prírody, s množstvom príležitostí na behanie pre vášho štvornohého priateľa - a s nádhernými výhľadmi, ktoré si môžete vychutnať aj vy.
Hotely Falkensteiner ponúkajú vášmu štvornohému priateľovi všetko, po čom jeho psie srdce túži. Váš pes vás môže sprevádzať na izbe, v lobby a v bare. Reštaurácie, bazény a wellness centrum sú však vyhradené len pre ľudí. Vo vnútri hotela musí byť váš psík na vodítku. Svoju mačku si však môžete vziať so sebou. Príplatok za noc je 25 € (bez stravy).
V niektorých hoteloch dostanete aj príchodový balíček (pamlsky, hryzátka atď.) a deku pre psa, uterák a misku na kŕmenie i vodu. Okrem tipov na turistické trasy na prechádzky so psami je k dispozícii aj služba venčenia a strihania psov na požiadanie a rezerváciu na recepcii hotela. Viac informácií o hoteloch priateľských k domácim zvieratám nájdete na www.falkensteiner.com/en/welcome-dogs.
Vylepšite si letné zážitky so svojím štvornohým miláčikom exkluzívnym balíkom "Sunshine Special", ktorý je k dispozícii pri pobyte na minimálne 2 noci, a získajte zľavu až do výšky 20 %. Užite si bezstarostnú dovolenku so svojím najlepším priateľom vo Falkensteiner Hotels & Residences, kde sa vy aj váš chlpatý spoločník budete mať rovnako skvele.

6_croazia_falk_dog_24

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.