Súťaž o systém na domáce bielenie zubov biela perla®

Pred 25 rokmi zakladatelia značky biela perla®, rodina Juríková, vyvinuli ako prví :bieliaci systém na bielenie zubov na oxidačnej báze s obsahom enzýmu, ktorý sa v malom množstve prirodzene nachádza v našej ústnej dutine. Ide o klinicky testovanú 14-dňovú domácu bieliacu kúru, ktorá hĺbkovo vybieli zafarbenia, bez citlivosti zubnej skloviny a ďasien. Odstraňuje každodenné zafarbenia na zuboch spôsobené potravinami, nápojmi alebo nikotínom. Výsledkom je až od 2 do 7 odtieňov* prirodzene belší a jasnejší úsmev, ktorý vydrží niekoľko mesiacov. Viditeľný efekt bielenia sa prejaví už po 5 dňoch, avšak počas celej doby kúry by ste mali eliminovať červené víno, kávu či fajčenie, ktorí sú azda tými najväčšími škodcami.

* výsledky bielenia sú individuálne, závisia od typu zubnej skloviny a od presného dodržiavania pokynov počas bielenia.

V hlavnej úlohe enzým Glukóza Oxidáza

Vďaka obsahu enzýmu Glucose Oxidase, ktorý je prirodzenou súčasťou našich úst, zabezpečuje :systém na domáce bielenie zubov enzymatické bielenie povrchových znečistení zubnej skloviny. Táto 14-dňová kúra obsahuje aj chloritan sodný (Sodium chlorite), ktorý v kombinácii s kyselinou citrónovou (Citric Acid) zase zabezpečujú dvojfázové bielenie zubov a odstránenie hĺbkového znečistenia zubnej skloviny.

„Akékoľvek bielenie je zásahom do štruktúry zubov, či už vo väčšom, alebo menšom meradle, náš bieliaci systém nevynímajúc. Avšak bieliacu látku - peroxid vodíka, nepoužívame. Zvolili sme alternatívu bielenia a na zmiernenie príznakov po bielení odporúčame dostatočný odstup (min. 6 mesiacov) medzi bieleniami a používať zubnú pastu :intenzívne bielenie, ktorá obsahuje až 93 % prírodných látok a vďaka nízkemu RDA 13 je veľmi šetrná k zubnej sklovine, nepoškriabe ju a je vhodná aj pre citlivé zuby. O kvalite a účinnosti svedčí predovšetkým dlhoročný záujem a recenzie našich lojálnych a spokojných (ale aj tých zvedavých) zákazníkov, ktorí sa postarali o to, že :systém na domáce bielenie zubov má u nás svoje pevné miesto,“ hovorí Inés Peško (Juríková), dcéra a vnučka zakladateľov :bielej perly.

Vďaka pozitívnej reakcii spokojných zákazníkov sa portfólio tejto rodinnej firmy spod Tatier rozšírilo aj o zubné pasty, ktoré sa taktiež vyrábajú v Kežmarku. Zubné pasty biela perla® sú výnimočné predovšetkým ich enzymatickou receptúrou a prírodnými bylinnými extraktmi/olejmi, ktoré zuby bezpečne vybielia bez poškodenia zubnej skloviny. Vyznačujú sa predovšetkým nižšou abrazivitou. Zakúpite na www.bielaperla.sk s poštovným zadarmo alebo v DM drogériách, či Kauflande.

s_bp_0522

Milé naše čitateľky a čitatelia, zapojte sa do súťaže a dvoch z vás odmeníme :bieliacim systémom na bielenie zubov biela perla®. Vaše správne odpovede posielajte do 10. októbra 2024.

Súťažná otázka: Napíšte nám, pred koľkými rokmi vyvinuli zakladatelia bp - biela perla® :bieliaci systém na bielenie zubov na oxidačnej báze s obsahom enzýmu?

Vaše meno alebo značka
 
Váš e-mail
 
Mesto
 
Odpoveď na súťažnú otázku
 

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.