Súťaž o dekoratívnu kozmetiku od Avonu

Spoločnosť Avon je hrdá na to, že prináša výrobky, ktoré ženám pomáhajú cítiť sa krásne a sebavedomo v každej situácii. Túto filozofiu posúva na novú úroveň vylepšený rad Power Stay, ktorý obsahuje najkvalitnejšie dlhotrvajúce produkty značky. Vďaka nim si môžete byť istá, že váš make-up vydrží od rána až do večera, bez ohľadu na to, čo vám deň prinesie.

Sila, ktorá vás podrží po celý deň. Zoznámte sa s novinkami dlhotrvajúceho radu Power Stay od Avonu

Počas dňa sa neraz cítite ako superhrdinka, ktorá stíha najrôznejšie povinnosti a aktivity. Či už je to ranný zhon, vychystanie detí do školy, zdĺhavý presun do práce, porady, fitko, večera s kamarátkami či tancovanie na párty, každá žena si želá, aby jej rýchlemu životnému štýlu stíhalo aj líčenie. Možno ste takú ešte nenašli, ale netrápte sa, dekoratívna kozmetika, ktorá vás podrží po celý deň, existuje a je dostupnejšou, než si myslíte. 

Rad Power Stay s vami bude držať krok od momentu ranného nanesenia až do večerného odlíčenia, bez ohľadu na to, čomu ho vystavíte. Pokojne aj cvičeniu hot jogy alebo celodennému výletu. Nsilu a kvalitu jeho zloženia sa môžete spoľahnúť kdekoľvek a kedykoľvek, vďaka čomu sa budete po celý deň cítiť sebaistejšie.

24-hodinový make-up, ktorý sa postará o vašu pleť

Zoznámte sa s vylepšeným make-upom Power Stay, kultovým bestsellerom Avonu, ktorý je teraz vylepšený o vitamín niacínamid. Tento jedinečný podkladový krém poskytuje plné krytie až po dobu 24 hodín. Odolá vyšším teplotám, vlhkosti, dotykom a nezanecháva fľaky na oblečení.

Hviezda v jeho zložení, niacínamid, prispieva k zlepšeniu vzhľadu pleti, zanecháva ju hladkú a sviežu po celý deň. V porovnaní s inými dlhotrvajúcimi make-upmi nie je Power Stay Foundation hustý ani lepivý. Vďaka svojej priedušnej konzistencii bez olejov je jeho nosenie pre pokožku skutočne príjemné. Spoľahnúť sa môžete aj na ochranu pleti vďaka obsahu SPF 10. Šetrné zloženie nevysúša pokožku, neupcháva póry a kryje začervenanie. Z množstva matných odtieňov pre svetlé až tmavé typy pleti si vyberie každá žena. Cena make-upu Power Stay je 11,50 €

Precízny rúž, ktorý zvládne aj bozky

Avon posunul vývoj tohto radu na vyššiu úroveň a dokazuje, že dlhotrvajúci make-up môže byť nielen funkčný, ale aj príjemný na nosenie. Kolekcia Power Stay teraz prichádza s novinkami, ktoré si rýchlo nájdu svoje pevné miesto vo vašej kozmetickej taštičke.  

Vysúvací rúž Power Stay prináša precíznosť a pohodlie v jednom produkte. Jeho matná farba vydrží až 10 hodín, teda trikrát dlhšie ako tradičné rúže, a zaručí dlhodobý vzhľad čerstvého nanesenia. Môžete sa spoľahnúť, že vaše pery budú vyzerať dokonale aj bez potreby neustáleho nanášania, odolá aj jedlu či dokonca bozkom. Jednoducho, Power Stay drží a nerozmazáva sa, nech zažijete počas dňa čokoľvek. Príjemné nosenie rúžu zaistí aj jeho ľahká konzistencia bez vysúšania pier. Stačí ho jednoducho naniesť jedným presným ťahom, nechať zaschnúť a tešiť sa z výsledku. Vybrať si môžete až z desiatich neodolateľných odtieňov od neutrálnejších až po výraznejšie. Dlhotrvajúci rúž Power Stay si kúpite za 7,90 €

s_2_avon_1024

Nezabudnite ani na manikúru. Povrchový lak na nechty Power Stay je vhodný pre všetky ženy, ktoré sa svojim rukám nestíhajú venovať príliš často. Vydrží až 8 dní vďaka technológii Colour Lock proti odlupovaniu. Jeho zloženie zaisťuje 3D efekt s vysokým leskom a bezchybným krytím aj bez použitia UV lampy. Vyberte si ten svoj z 25 krásnych odtieňov. Cena laku na nechty je 4,90 €

Milé naše čitateľky,

pripravili sme pre vás súťaž s kozmetickou spoločnosťou Avon o dekoratívnu kozmetiku s novinkami dlhotrvajúceho radu Power Stay od Avonu!

Súťažná otázka: Koľko hodín zaručí dlhodobý vzhľad čerstvého nanesenia na pery vysúvací rúž Power Stay?

s_avon_1024

Vaše meno alebo značka
 
Váš e-mail
 
Mesto
 
Odpoveď na súťažnú otázku
 

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.