Pre milovníčky značky GUESS

Módny e-shop Stilago vám prináša horúcu novinku! Do svojho portfólia zaradil luxusnú značku GUESS, ktorá je symbolom amerického štýlu spojeného s talianskou eleganciou.


E-shop Stilago sa preto rozhodol rozšíriť hviezdnu rodinu módnych značiek, v ktorej má viac ako 1000 značiek, práve o značku GUESS. Táto značka rezonuje v každom znalcovi módy bez ohľadu na vek či pohlavie. Najnovšie aj so značkou GUESS.

O značke GUESS

Značka GUESS bola založená v roku 1981 bratmi Marcianovcami, ktorí sa presťahovali z južného Francúzska do Los Angeles v túžbe splniť si svoj „americký sen“. Jedným z ich prvých dizajnov boli sexi obtiahnuté džínsy 3-zip Marilyn, ktoré mali pri členkoch zipsy a boli jemnejšie a svetlejšie než klasické džínsy. Napriek tomu, že ich cesta do obchodov nebola jednoduchá, bratov to neodradilo. Dôverovali svojmu inštinktu a ich trpezlivosť sa vyplatila. Model 3-zip Marilyn sa nakoniec na pulty predajní dostal a napriek tomu, že bol v porovnaní s ostatnými džínsami drahší, za pár hodín sa všetky kusy vypredali. V priebehu 80-tych rokov sa GUESS dokonca vyprofiloval na jednu z najpopulárnejších značiek džínsov a kompletne redefinoval postavenie tohto kúsku oblečenia vo svete módy.

Foto: Stilago-GUESS

Značka GUESS sa čoskoro stala symbolom mladosti, sexepílu a dobrodružného životného štýlu. Pod jej úspech sa do značnej miery podpísala aj ich kultová reklamná kampaň. Sexi a zmyselné čierno-biele fotografie modeliek sa stali popkultúrnou ikonou v histórii módnej reklamnej fotografie. Prvé z nich uzreli svetlo sveta už začiatkom 80-tych rokov a preslávili nielen značku GUESS, ale aj vtedy neznáme modelky ako  Claudiu Schiffer, Annu Nicole Smith, Evu Herzigovú či Laetitiu Casta.

Počiatky značky GUESS sa spájajú s džínsovou módou, no postupne sa jej záber rozširoval a jej úspech stále narastal. V súčasnosti ponúka svojim zákazníkom komplexný sortiment vysokokvalitného a luxusného oblečenia a módnych doplnkov. Kvalitné materiály, unikátny dizajn a dokonalá kombinácia nespútaného amerického štýlu s francúzskou zmyselnosťou sú dôvodom, prečo sa GUESS postupne vybudoval na silnú globálnu značku zastúpenú vo viac ako 80 krajinách po celom svete.

Nezabudnite si teda ustriehnuť kampane vašich obľúbených značiek a špeciálne si posvieťte na hviezdu – kolekciu značky GUESS. Máme totiž silný pocit, že sa po nej „zapráši“ rovnako rýchlo, ako po kultových džínsach  3-zip Marilyn...

1 Komentár

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.