K akým pánskym štylizáciám pasujú mokasíny?

Pánske mokasíny sú poltopánky, ktoré spájajú komfort a štýl. Sú ideálne pre každodenné aj elegantné súpravy. Ako ich nosiť? Pozrite si tipy a módne outfity!

shutterstock_fashion_men_22

Ako vyzerajú pánske mokasíny?

Mokasíny sú dokonalým doplnkom mnohých štylizácií. Takéto pánske poltopánky sa vyznačujú použitím mäkkých materiálov, ako je lícová koža a semiš, charakteristickou prednou časťou s jasným prešívaním a pružnou podrážkou z plastu, prekrývajúcou pätu. Vďaka tomu sú okrem vkusného vzhľadu aj veľmi pohodlné.

V obchodoch je množstvo modelov vo farbách ako čierna, tmavomodrá, béžová, hnedá, ale aj červená, oranžová a zelená. Často ich zdobia pútavé detaily ako logá, strapce či šnúrka prevlečená očkami na okraji zvršku.

Ak hľadáte dokonalé kožené mokasíny alebo dámske topánky, nahliadnite do internetového obchodu Wojas, kde nájdete množstvo zaujímavých modelov: https://wojas.sk/topanky-panske-poltopanky

Pánske mokasíny - štylizácie

Mokasíny vyzerajú dobre v rôznych štylizáciách. Ideálne budú do práce, na stretnutie aj na dovolenku. Môžete ich dokonca spárovať s elegantným oblekom. 

Ako nosiť pánske mokasíny? Pozrite si outfity, ktoré sme pripravili a vyberte si niečo pre seba!

Mokasíny a nohavice - v elegantnom a casualovom štýle

Chinos aj ľanové nohavice vyzerajú dobre s pánskymi mokasínami. Vďaka univerzálnemu vzhľadu s nimi ľahko vytvoríte elegantné aj casualové sety na množstvo príležitostí.

Ak chcete pripraviť smart casual set, pridajte k mokasínam elegantnú košeľu so vzorom a chinos nohavice. Na chladnejšie dni si môžete obliecť aj sveter s výstrihom do V alebo tvídové sako.

Mokasíny a džínsy – každodenné pohodlie

Pánske mokasíny vyzerajú skvele s džínsami. Potom ich môžete skombinovať s polokošeľou alebo košeľou s vyhrnutými rukávmi a okamžite vytvoríte módny a pohodlný outfit na prechádzku alebo stretnutie s priateľmi.

Nezabudnite, že do outfitov s mokasínami budú najlepšie vyzerať džínsy bez viditeľných dier či odrenín. Môžete tiež urobiť pinroll, čiže vyhrnúť ich nohavice. Nezabudnite, že sa v takejto situácii nenosia ponožky, nanajvýš krátke členkové.

Mokasíny a krátke nohavice – námornícke inšpirácie

Tento štýl topánok je ideálny na vytváranie námorníckych súprav. Skombinujte mokasíny a pánske šortky po kolená. Pridajte k štylizácii ľanovú košeľu alebo polokošeľu. 

K takýmto súpravám najlepšie vyzerajú námornícke mokasíny s ozdobnou šnúrkou omotanou okolo zvršku. Stavte na farby ako biela, námornícka modrá, piesková a červená alebo gaštanová, aby ste zdôraznili námornícky štýl Vášho oblečenia.

Mokasíny a oblek - nesamozrejmá a komfortná kombinácia

Sú mokasíny a oblek dobrá kombinácia? Áno! Najlepšie budú vyzerať k neformálnym oblekom, napríklad z ľanu alebo tvídu.

Ak si chcete obuť tieto topánky na dôležitú udalosť, vyberte si penny loafers. Ide o elegantnejšiu verziu mokasín, ktorá je ozvláštnená podrážkou s podpätkom, ako v prípade klasických poltopánok.

Zdroj obrázka: Veles Studio / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.