Kabelky: nové trendy

Napísal Mária Halajová, Deichmann 28. január 2022

Štýl a praktickosť – nová kolekcia kabeliek Deichmann ukazuje, ako dobre to ide dohromady. Rôzne tvary, rôzne veľkosti - minikabelky či shoppery, veľké bowlingové tašky a batohy uspokoja nejedno ženské srdce pre nadchádzajúcu jarnú a letnú sezónu.

deichmann_0_0122

Rôzne tvary, rôzne veľkosti

Evergreenom sú kabelky s monogramami. Kto si ich obľúbil, má sa na čo tešiť. Elegantné monogramy zdobia aj puzdrá na mobily, kozmetické taštičky alebo šperkovnice. Na jar vyzerajú obzvlášť pekne kúsky, ktoré kombinujú motív monogramu s roztomilými kvetinovými detailmi.

deichmann_1_0122

Shoppery sú hotovým zázrakom, čo sa týka priestoru, a skvele sa hodia k najrôznejším outfitom a na rôzne príležitosti. Vďaka vnútorným organizérom si prehľad o ich obsahu udržia i tie z nás, ktoré s obľubou nosia so sebou v kabelke polovicu domácnosti. 

Na druhej strane, čo je malé, to je milé – a módne! Minikabelky sú trendom sezóny. O pozornosť sa postarajú tzv. bagetky, jarné cukríkové farby i dekoratívne aplikácie a retiazky.

deichmann_2_0122

Etno look využívajúci prírodné materiály, ako je slama alebo ratan, patrí k letnej klasike. Či už vyrazíte na prechádzku po pláži, s rodinou na piknik,  alebo etno kabelkou doplníte denimový outfit v mestskom štýle, získate ozajstný pocit leta.

deichmann_3_0122

A zabudnúť nesmieme na farby! Výrazné odtiene od zelenej po ružovú, rovnako ako pastelové tóny bledoružovej, šalviovej, levanduľovej alebo tyrkysovej stelesňujú radosť zo života, ktorá sa prebúdza s prvými teplými slnečnými lúčmi. A to najlepšie? Pastelové farby sa hodia jednoducho ku všetkému!

deichmann_0122

Materiál

Okrem kabeliek z ratanu, lyka, žakáru, nylonu alebo denimu sú trendové predovšetkým tie z recyklovaných materiálov. Či už ide o ľadvinku, shopper, alebo kabelku cez plece, sú to produkty, ktoré idú nielen s módou, ale i s dobou.

deichmann_4_0122

Na svoje si prídu i milovníčky športového štýlu. Bowlingové tašky v štýle 90. rokov, batohy alebo praktické veľké kabelky s množstvom priehradiek sú univerzálne a flexibilné. Zájdite si do fitka a potom rovno kúpiť niečo na večeru. Pozornosť na detaily budú priťahovať hravé prívesky.

Je čas vyraziť von, užiť si slnko, naplánovať si grilovačku s priateľmi alebo zájsť k vode. I pre tieto momenty majú kabelky a tašky skvelé užitočné vychytávky, pretože okrem módneho vzhľadu cieli nová kolekcia kabeliek aj na funkčnosť – či už ide o batoh, ktorý udrží nápoje studené, alebo nepremokavý shopper.

Zdroj foto: Deichmann

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.