Ako nezamrznúť v zimnej dámskej obuvi na každý deň?

Nielen tie, čo sa venujú zimným športom, ale aj ostatné s nohami na upravených mestských chodníkoch potrebujú každou sezónou inú obuv. V období, keď už vonku mrzne, uprednostňujeme zateplené a nepremokavé modely.

schutterstock_shoes21

Nech ale funkčnosť ani túto sezónu nezatláča do úzadia štýlový dámsky dizajn! 

Svoje nohy si pred zimou ochráňte už v predstihu

Hlavným kritériom je udržiavať nohy v teple a v suchu. Pri výbere sa ako prvé informujeme, ako nám vybraná zimná obuv ochráni nohy čo najdlhšie pred nepriazňou počasia.

Ako pociťovať teplo v zime, nech ste kdekoľvek?

Viete, že bez ohľadu na podmienky v zime je lepšie vybaviť sa obuvou, vďaka ktorej vám bude komfortne aj pri teplotách nižších než -25 °C? Vedzte, že aj v našom podnebnom pásme nájdeme v nejednom dámskom topánkovníku zimnú obuv na sneh až do -40 °C, (a to aj keď nežijeme na Sibíri)!

Zvonku najviac poskytuje teplo hrubá kožušina. Tú vídať aj na aktuálne najnovších dámskych modeloch u predajcu Sportrysy. Tento základný prvok by mala ďalej dopĺňať vnútorná viacvrstvová výstelka a podšívka zo zhrubnutej látky. Veľmi uzimeným dámam odporúčame zosilnenú konštrukciu pri špičke a päte, taktiež polstrovanie okolo členka, vďaka čomu sa obuv stáva pevnejšou.

Spoznali sme ideálnu voľbu na zimné dni

Okrem tepla nám záleží na komfortnom pocite nôh v suchu. Je ale mnoho vyhľadávaných membrán, vďaka ktorým kvapôčky zvonku neprechádzajú. Čo je však rovnako dôležité, je odvádzanie vodnej pary, aby sa nohy zbytočne neprehrievali.

Obuv len overených značiek pre vaše rôzne outdoorové aktivity má už v predstihu naskladnenú aj predajca Sportrysy. Navyše, zatiaľ čo vy sa rozhodujete medzi ortopédmi odporúčanou koženou obuvou, oni vás v rovnakom okamihu dokážu previesť kompletným servisom – od hlavy až po päty nachystané do mesta! Ktorá z dám by tomu dokázala odolať? 

Zdroj obrázka: margostock / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.