Oživte svoj dámsky zimný šatník novými kúskami

Za pár týždňov tu máme Vianoce. Aj keď väčšina z nás ešte nenosí všetko zimné oblečenie, mnohé ženy už vyťahujú teplé svetre, hrubé kabáty, nakoľko rána bývajú už pomerne chladné. Ak uvažujete nad tým, že by ste si svoj dámsky zimný šatník niečím novým oživili, odporúčame jednoznačne toto oblečenie.

251120

Dámske zimné bundy a kabáty

Ak máte v zimnom šatníku opotrebované zimné bundy a kabáty, odporúčame vám kúpiť si nové dámske zimné bundy a kabáty. Vyberte si dámske zimné bundy a kabáty s kožušinou, ktoré sú dostatočne teplé, aby vás zahriali aj v tých najkrutejších mrazoch. Čo sa týka farieb, je len na vás, akú si vyberiete. Uprednostňujte však jednofarebné bundy a kabáty, poprípade kombináciu dvoch farieb. Odporúčame predovšetkým dlhé zimné dámske bundy s kožušinou a kapucňou, ktoré vám zakryjú rizikové partie ako zadok a kríže.

Rolákové šaty

Tenšie rolákové šaty z jemnej pleteniny, alebo hrubé rolákové zo svetroviny sú obľúbeným kúskom oblečenia viacerých žien. Sú elegantným kúskom, ktorý sa dá nosiť nielen na oficiálne príležitosti, ale aj na tie menej oficiálne, napríklad na večeri v reštaurácii, či na posedení s kamarátkami.

Vyberajte jednofarebné rolákové šaty, ktoré kombinujte so slim fit džínsami, podšitými legínami, či hrubými pančuchami.

Ak si chcete kúpiť rolákové šaty, odporúčame kaki zelené, bordové, horčicové, oranžové, ale aj hnedé, či svetlé sivé. Nebojte sa ani výraznej kráľovskej modrej, ktorá sa hodí najmä k tmavovláskam. Ak si vyberiete jednofarebné rolákové šaty, odporúčame k nim kombinovať pokojne aj vzorované farebné dámske pančuchy. Odporúčame nakuknúť na obľúbený internetový obchod Locca, kde nájdete okrem zimných búnd a kabátov rôzne druhy šiat, topov, nohavíc, ale dokonca aj obuvi.

Tenké bavlnené roláky 

Aj keď sa podľa názvu nejedná o nejaký teplý kúsok oblečenia, je vhodný na zimné obdobie. Môžete si ich dávať pod pletené kardigány, či predĺžené pletené svetre na gombíky, či na zips. Skvele sa vám hodia aj pod huňaté dámske vesty. Sú nositeľné aj pod oversize svetre. Budú vás príjemne hriať.

Uprednostňujte 100% bavlnené roláky, či roláky z bavlny a elastanu.

Zdroj obrázka: Autor: Victoria Chudinova  / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.