Jarné trendy v dámskej móde

Slniečko už cez deň príjemne hreje, no rána bývajú chladné. Jedno je však isté, jar je pomaly, ale isto za dverami a vy si už pokojne môžete hrubé zimné svetre nahrádzať za tenké roláky a bavlnené topy. Ktoré jarné kúsky by ste si ale mali zaobstarať pred oficiálnym začiatkom jari?

Dlhé dámske kabáty

Zateplené zimné bundy pomaly nahrádzame tenšími bundami. Okrem prechodnej bomber bundy vám odporúčame kúpu moderných dámskych kabátov. Odporúčame dlhé dámske kabáty v rôznych farebných prevedeniach. Klasikou sú vlnené dámske kabáty, ktoré vás v chladné rána príjemne zahrejú. Štýlovým kúskom sú aj kabáty s perličkami. Perličky krásne oživia daný kabát a kabát tak nevyzerá príliš všedne a nudne. Kabáty odporúčame kombinovať s pásikavými cigaretovými nohavicami, džínsami a jemnými blúzkami.

Nové šaty

Bavlnené šaty sú trendy kúskom aj túto jar. Kúpte si zopár farebných šiat, ktoré môžete skombinovať s čiernymi pančuchami, so vzorovanými pančuchami, ale v chladnejších dňoch aj s legínami. Dámam, ktoré preferujú skôr športovejší štýl, odporúčame ležérne teplákové šaty. Dámam, ktoré v práci dodržiavajú pracovný dress code, odporúčame šaty s čipkami a kvetmi, ktoré ich o pár rokov omladia. V prechodnom období vynosíte aj rolákové šaty z jemného úpletu bez akýchkoľvek vzorov. Tie môžete kombinovať s legínami alebo pančuchami.

Blúzky s objemnými rukávmi

Blúzky s objemnými rukávmi budú trendy aj túto jar. Odporúčame vám kúpiť si blúzky v pastelových farbách, ktoré krásne skombinujete s farebnými nohavicami. Zahaliť sa do pastelových farieb práve teraz na jar bude správna voľba. Obliecť si blúzky s objemnými rukávmi vám dodajú pocit ženskosti a dávku elegancie. Odporúčame kúpiť si aj klasickú bielu blúzku, ktorú keď skombinujete s pastelovými nohavicami a kvetinovým sakom, budete zaručenou hviezdou.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.