Užívajte si prvé pekné dni v jarnej obuvi

Onedlho sa nám oficiálne začne jar, no viaceré z vás už možno teraz nosíte jarnú obuv. Ak ste minulú sezónu zničili väčšinu svojej jarnej obuvi, odporúčame vám zájsť do obchodov alebo navštíviť stránky obľúbených e-shopov s obuvou. 

Zimný výpredaj sa pomaly končí a viaceré obchody s obuvou už predstavujú kolekciu obuvi jar/ leto 2019. Ktorú obuv ale najviac využijete práve teraz na jar?

Tenisky na platforme

Rána bývajú ešte trošku chladné, preto by sme mali teraz nosiť predovšetkým takú obuv, v ktorej sa cez deň nespotíme, no ráno nám v nej nebude zima. V prechodnom období je obľúbené práve nosenie pekných tenisiek na platforme. Tenisky sa začínajú nosiť nielen ku klasike v podobe trička a džínsov, ale aj k elegantnému oblečeniu. Ak takúto obuv nemáte, odporúčame vám ju kúpiť. Ak ste nižšej postavy, práve s týmito teniskami sa budete cítiť vyššia. Tieto tenisky vám opticky predĺžiť nohy. Odporúčame vám nosiť ich predovšetkým k pohodlným bavlneným tričkám, blúzkam, koženej bunde, džínsovej bunde a k slim fit džínsom.

topankovo 031 19

Espadrily

Táto obuv je využiteľná najmä počas teplých jarných a horúcich letných dní. Jednoducho sa obúvajú, vaše nohy sa v nich budú cítiť pohodlne a sú zároveň ľahko kombinovateľné. Vybrať si môžete z rôznych farebných prevedení.

Ak takúto obuv nemáte, kúpte si moderné espadrily vo viacerých farebných prevedeniach. Získate tak kvalitnú obuv na teplé ročné obdobia, v ktorých vás nebudú bolieť nohy. Skvele sa hodia k dlhým sukniam, ku kulotkám, ale aj ku džínsovým kraťasom. Jednoduché topánky s rovnou prepletanou podrážkou si nájdu svoje miesto aj vo vašom botníku. Využijete ich najmä v lete, no aj na jar ich máte s čím kombinovať.

topankovo 032 19

Chelsea čižmy

Kožené čižmy vhodné na prechodné obdobie. Práve teraz, kedy cez deň nie je až také teplo, odporúčame nosiť kožené chelsea čižmy v čiernej alebo hnedej farbe. Skvele sa hodia k cigaretovým nohaviciam, k tvídovému saku, ale aj k dámskemu trenčkotu. Túto obuv však odporúčame kombinovať skôr s elegantnejším oblečením.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.