ENERGY COFFEE prichádza s novou príchuťou slaného karamelu

Prichádza ďalšia príchuť HELL ENERGY COFFEE! Nová verzia so slaným karamelom, a to aj pre milovníkov kávy citlivých na laktózu. Nadišiel čas rozšíriť portfólio o novú, vzrušujúcu príchuť. Je ním slaný karamel v latte verzii s harmóniou slaného a sladkého pokušenia.

salted_caramell_kv

Zabalený je v praktickej, ekologickej hliníkovej plechovke s objemom 250 ml. Je vyrobený z pravých kávových extraktov Arabica a Robusta, pričom neobsahuje žiadne konzervačné látky. Čo sa týka kofeínu, tak ten je v objeme 40 mg/ 100 ml.

"Pre náš nový produkt sme vybrali jednu z najväčších cukrárskych noviniek poslednej doby - slaný karamel. Je obľúbený v cukríkoch, čokoládach, pečive i zmrzlinách. Táto slaná a sladká harmónia v lahodnej káve je skvelým štartérom dňa, alebo náhradou dezertu po obede. Vychutnať si ho môžete za tepla alebo za studena. Naše nové latte dopĺňa náš sortiment bez laktózy, takže je to skvelá voľba pre našich zákazníkov, ktorí sú na ňu citliví,“ vysvetľuje spoločnosť HELL ENERGY.

Spoločnosť HELL ENERGY, ktorá zásobuje energiou aj herca Brucea Willisa, uviedla na trh svoj rad ENERGY COFFEE v lete 2020, a to v 3 príchutiach. Všetky sú charakteristické vysokou kvalitou, obsahom skutočného mlieka a kávového extraktu. Na jar 2021 pribudla ENERGY COFFEE Double Espresso, a taktiež obľúbená bezlaktózová kokosová verzia ENERGY COFFEE Coconut. Celkovo je teda možné si vybrať zo šiestich príchutí.

ENERGY COFFEE je k dispozícii v 20 krajinách sveta vrátane Grécka, Chorvátska a Veľkej Británie.

www.hellenergy.sk

 

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.