Akými funkciami vás potešia moderné rúry, či umývačky riadu?

Miera, akou nám rôzne moderné domáce spotrebiče uľahčujú zabezpečiť každodenný chod domácnosti, je obrovská. Často si to ani neuvedomujeme, ale keď sa skúsite zamyslieť nad tým, čo dokázali spotrebiče v minulosti a čo dokážu teraz, ten rozdiel je zásadný.

shutterstock_kitchen_22

Posuňte svoje recepty na vyššiu úroveň

Aj taká samozrejmá vec, akou je rúra na pečenie, prešla výraznými zmenami. Ak po dlhých rokoch idete kupovať novú rúru na pečenie, dobrou voľbou bude špičková Miele rúra. Produkty tohto nemeckého výrobcu patria k tomu najlepšiemu, čo na trhu s domácimi spotrebičmi nájdete.

Napríklad spomínané rúry sú vybavené funkciami, ktoré pomôžu vaše kulinárske umenie dostať na vyššiu úroveň. Špeciálne automatické programy pre najobľúbenejšie recepty vám budú zárukou, že sa jedlo vždy podarí.

Celý proces pečenia môžete mať pod kontrolou vďaka bezkáblovému pokrmovému teplomeru, či kamere v ohrevnom priestore, ktorú môžete prepojiť so svojim smartfónom a skontrolovať si stav pripravovaného pokrmu bez toho, aby ste museli byť pri rúre, či ju otvárať. A s funkciou automatického ochladzovania ohrevného priestoru po ukončení pečenia zabránite nechcenému dopekaniu.

Efektívne umývanie riadu? Jedine v kvalitnej umývačke

A čo so znečistením riadom, keď dojete? Môže sa oň postarať umývačka riadu. Aj keď umývačky riadu nie sú stále úplnou samozrejmosťou v našich domácnostiach, tí, ktorí ich majú, si ich nevedia vynachváliť.

A rovnako ako vám moderné funkcie poskytne rúra Miele, špičkovými technológiami je vybavená aj kvalitná umývačka riadu Miele. A vedzte, že umývačku riadu nerobí špičkovou len schopnosť dôkladne umyť a vysušiť riad.

Tie naozaj dobré umývačky sa dokážu o váš riad postarať nielen dôkladne, ale aj v čo najkratšom čase a s použitím minimálneho množstva vody, či elektrickej energie. Aby ste si mohli povedať, že máte nielen účinnú, ale aj úspornú umývačku riadu.

Zdroj obrázka: Autor: New Africa / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.