Japonské sushi v Bratislave

Japonská kuchyňa sa stala fenoménom posledných rokov a preto Sushitime, najväčšia donáška sushi v Bratislave, rozšíril svoje aktivity aj do Česka...

... a umožnil i českým susedom, aby si užili kvalitné a chutné sushi. Bratislava nemá oproti Česku tak veľkú konkurenciu, a preto Sushitime vsadilo  hlavne  na kvalitní personál. Už to bude rok, čo expandovala na českýtrh.

Vďaka svojej jedinečnosti a dôrazu na kvalitu a chuť sa stal koncept Sushitime veľmi obľúbený, napríklad aj preto, že ponúka donášku sushi a jedla. Bratislava je miestom, kde Sushitime odštartovala svoje aktivity. Rozvoz sushi a jedla je v centre a blízkom okolí zdarma, ostané mestské časti sú spoplatnené podľa vzdialenosti. Sushi je veľmi obľúbené hlavne u strednej vrstvy. Manažéri majú radi kvalitu, ktorú im môže nie každá reštaurácia poskytnúť. Práve ľudia vo veku 25 až 35 sa do Sushitime vracajú ako stáli hostia. Koncept rozvozu za nízke ceny, je známy a využívaný práve u ľudí, ktorí nemajú toľko času, čo by chceli.

Foto: Sushitime 

Objednávky domov sú pre väčšinu ľudí lukratívne práve tým, že ušetria čas a peniaze. Pre väčšinu ľudí je dôležité, aby dostali za zodpovedajúcu cenu kvalitné jedlo. Nie v každej reštaurácii si kúpite jedlo, ktoré bude aj chutné. V Sushitime sa kladie veľký dôraz na kvalitu a čerstvosť surovín, preto môžu garantovať vysokú úroveň predávaných jedál.

Na webových stránkach Sushitime nájdete všetky potrebné informácie pre vaše objednanie, dokonca tam aktualizujú i čas pre dodanie novo objednaného jedla. Medzi najobjednávanejšie jedlo patria sushi sety, pretože za príjemnú cenu môžete vyskúšať rôzne druhy sushi. Medzi ďalšie obľúbené druhy sushi lososové nigiri, tempurované futomaki či exotické jedlá z woku.

Bratislava týmto konceptom získala veľkú pozornosť a je predpoklad, že zatlačí do úzadia obyčajné prevádzky, ktoré nemajú nápad a chuť niečo zmeniť k lepšiemu. Ázijská a hlavne japonská kuchyňa je veľmi zdravá, a preto je tiež čím ďalej tým viac konzumovaná. Urobte niečo pre svoje zdravie a vyskúšajte ju tiež.


Viac o Sushitime môžete nájsť na www.sushitime.sk

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.