Nelimituj svoje chute

Bez lásky k dobrému jedlu by to nebolo skrátka ono. Aj z tohto dôvodu vzniklo legendárne Ochucovadlo Podravka, ktoré poznajú všetky generácie! Unikátne spojenie kvalitných korenín a sušenej zeleniny tvorí nenapodobiteľnú a originálnu chuť, ktorou nepohrdnú ani skúsení kuchári. Na Ochucovadlo Podravka sa môžete vždy spoľahnúť!

1_podravka_18523

S Ochucovadlom Podravka zažijete bohatú chuť obľúbených jedál, pretože každé jedno ním vyladíte podľa svojho štýlu. Bez limitov, presne podľa seba a tak, ako to máte radi. A to doslova, nakoľko legendárna limitovaná edícia Podravka do vrecka je opäť na scéne a v žiari reflektorov! Vďaka tejto štýlovej kľúčenke naplnenej Ochucovadlom Podravka môžete dochutiť čokoľvek, kedykoľvek a kdekoľvek. Viac na ktvojmustylu-podravka.sk.

Štipka „Podravky“ a skvelé jedlo je na svete

Neobmedzené použitie Ochucovadla Podravka nabáda k najrôznejším kulinárskym dobrodružstvám. Bez limitov a vždy so skvelým výsledkom: vynikajúcou chuťou nových či známych jedál. Polievky, mäso, pečené zemiaky či slané koláče, to všetko chutí so štipkou „Podravky“ ešte lepšie. S Ochucovadlom Podravka mladšia generácia dokonca experimentuje a ochucuje si ním maslový krajec chleba, ba dokonca aj sushi! Čo poviete, vyskúšate? :)

Horúca novinka: Podravka do vrecka je späť!

Ochucovadlo na vás však nemusí čakať len v kuchyni na poličke či v komore. Môžete si ho zobrať do sebou a vyladiť každé jedlo k svojmu štýlu kedykoľvek a kdekoľvek! Ako na to? Určite ste už postrehli skvelú správu, ktorá preletela Slovensko – limitovaná edícia Podravka do vrecka je späť! Štýlová kľúčenka naplnená legendárnym Ochucovadlom Podravka je opäť v hre, a to doslova. Môžete ju totiž teraz vyhrať v skvelej súťaži a nielen to: ak budete mať o štipku viac šťastia, získate dokonca výlet do svetoznámej reštaurácie Salt Bae v Londýne! Chcete mať chutnejší život? Kliknite na ktvojmustylu-podravka.sk a zistite viac.

2_podravka_18523

Ochucovadlo Podravka 200 g: 1,79 €/ 200 g. Ochucovadlo Podravka 75 g: 0,89 €/ 75 g

Viac na www.podravka.sk a ktvojmustylu-podravka.sk

4 komentárov

  • Komentár Fmrxsw %PM, %13 %745 %2024 %16:%jan napísal Fmrxsw

    Eqociv xvzua https://plsleepes.com/ Kmvzbj Sbsuao Swsstt

  • Komentár Straight out of_his imagination ENG SUBS %AM, %14 %486 %2023 %10:%okt napísal Straight out of_his imagination ENG SUBS

    An impressive share! I have just forwrded ths onto a coworksr who wass oing a little homework onn this.
    Andd hee iin act bouvht me breakfast simply because I tumbled upon it for
    him... lol. So allow mme to reword this....
    Thank YOU for thhe meal!! Butt yeah, thanx ffor spending time to tak abot thiss topic hete oon youjr weeb site.

  • Komentár Eva %AM, %23 %480 %2023 %10:%máj napísal Eva

    Salt-Bac je reštaurácia v Londýne

  • Komentár Eva %AM, %23 %478 %2023 %10:%máj napísal Eva

    Salt Bac v Londýne

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.