Keď život chutí

Vychutnávajte si život so všetkým čo k tomu patrí - dobré jedlo, dobré pitie a dobrá spoločnosť. Špeciálne sviatky sú vždy okamihom, kedy sa za jedným stolom plným slávnostných jedál zíde celá rodina.

tovaglia_macchiata

Aby ste sa pri stolovaní nemuseli obávať  „nehody“, fľakov a neželaných škvŕn, je vždy príjemné vedieť, že sa máte kam obrátiť. Vanish už neodmysliteľne patrí k domácemu arzenálu bojovníkov proti škvrnám. S namáčaním,  či bez,  si dokáže poradiť so škvrnami rôzneho druhu. Je dobré vedieť, že prípravky Vanish Oxi Action Vám okrem špiny a škvŕn pomôžu aj so zašednutou bielizňou či s nechceným zafarbením pri praní. Pridajte Vanish do každého prania alebo aj namáčania. Pozorne si prečítajte návod ako na oblečení, tak aj na produktoch Vanish. Takto udržíte Vaše oblečenie a domáci textil ako nové po dlhý čas. A k dobrému pocitu určite prispeje aj informácia, že Vanish nebojuje len za udržateľnosť Vášho oblečenia, ale aj za udržateľnosť našej planéty.

vanish_oxi_action_kolaz

Výťažok z predaja produktov Vanish Oxi Action počas letnej kampane, 15 000 €,  poputuje slovenskej organizácii Ekocharita, ktorá zberom nechceného oblečenia prepája ekológiu a dobročinnosť.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.