Výdatná dávka hydratácie pre vlasy a moderná technológia pri čistení pleti po lete

Napísal EŠ, Simona Klérková 03. august 2023

Slnečné dni strávené na pláži, náročné výlety do prírody, nekonečné kúpanie... To sú krásne letné radovánky a zároveň faktory, ktoré majú nesporný vplyv na náš organizmus a aj zovňajšok. Máme pre vás niekoľko tipov, ako po lete na vysušené vlasy a vyčistiť ultrazvukom pleť.

freepik_summer_face_23

Vaša pleť ju bude milovať

Leto dá pleti poriadne zabrať. Páliace slnečné lúče, pot, opaľovací krém, morská či chlórovaná voda z bazénov, mejkap – to všetko sa podpisuje pod kvalitu našej pleti. Alfou a omegou na jej záchranu je dokonalá očista, bez výnimky, každý deň. Vyčistená pleť bez nánosov mazu, mikroskopických zvyškov mejkapu, drobných nečistôt a upchatých pórov je prvým krokom k tomu, aby ste boli aj v lete so svojou pleťou spokojné. Doprajte jej večer poctivú starostlivosť v podobe hĺbkovej očisty a jemnej masáže, po zobudení vás prekvapí jej sviežosť, napnuté línie a žiarivý jas. Pri večerných očistných rituálov pleti tváre, krku a dekoltu nedáte dopustiť na ultrazvukovú špachtličku na čistenie pleti Orava Venere-1. Jemne a šetrne zbaví vrchné partie pokožky odumretých buniek a zároveň hĺbkovo odstráni zo zanesených pórov toxické látky a baktérie, ktoré spôsobujú zapaľovanie pokožky a akné. Okrem toho stimuluje krvný obeh jemnou masážou, ktorá redukuje vrásky, odstraňuje kruhy pod očami a pôsobí na rozjasnie pleti. Je vhodná pre všetky typy pleti vrátane citlivej. Jej služby môžu využiť dospievajúce dievčatá s problematickou pleťou aj ženy v zrelom veku. Pri čistení jemne vibruje, takže očista pod jej taktovkou je niekoľkonásobne účinnejšia a menej náročná ako klasické manuálne čistenie. Funguje na nabíjateľnú Li-ion batériu, ktorú ľahko nabijete cez AC adaptér v elektrickej sieti alebo ju pripojíte k počítaču cez dodávaný kábel. Orava Venere-1 vyzerá šik a zmestí sa aj do kozmetickej taštičky, aby ste si ju mohli vziať so sebou aj na dovolenku.

Očista pleti s Orava Venere-1 je jednoduchá a účinná, pozrite sa, ako prístroj funguje:

Kúpite ju za 39,90 € v e-shope www.orava.eu

Pre smädné vlasy a pleť

UV žiarenie, slaná či chlórovaná voda, pot, prach a tiež klimatizovaný vzduch na nás pôsobia celé leto. Vlasy vďaka nim bývajú vysušené, strapaté, bez lesku, často sa lámu a inak na tom nie je ani pleť. Slnečné lúče v nej totiž môžu narušiť kolagénové vlákna, čo máva za následok dehydratáciu, stratu sviežosti a v neposlednom rade aj predčasné známky starnutia, ako sú vrásky či pigmentové škvrny.

Ochranné krémy na pokožku a spreje na vlasy významne znižujú riziká spojené s horúcimi mesiacmi, nedokážu ich však eliminovať úplne. Preto je teraz ideálny čas, dopriať svojmu zovňajšku mohutnú dávku hydratácie, ktorá sa postará o regeneráciu a vlasom aj pleti dodá zdravie aj silu.

Spoľahnite sa na prípravky od MYONE, ktoré sú založené na prírodných ingredienciách a prepracovaných receptúrach:

PAUL MITCHELL HYDRATE

Šampón a kondicionér s obsahom organických olivových a ovsených peptidov boli špeciálne vyvinuté na regeneráciu vysušených a smädných vlasov, vyrovnanie ich hydratácie a navrátenie zdravého lesku. 

     ● Šampón, ktorý je ručne vyrobený z    udržateľných zdrojov a obsahuje 78 % prírodných zložiek, jemne čistí a zanecháva vlasy na prvý pohľad zdravé a lesklé.

    ● Kondicionér, ktorý je tiež ručne vyrobený a obsahuje dokonca 92 % zložiek prírodného pôvodu, rehydratuje vysušené vlasy, zanecháva ich lesklé a poddajné.

Oba prípravky sú vegánske a nezaťažujú planétu, pretože sú ich recyklovateľné obaly vyrobené z cukrovej trstiny

Paul Mitchell Clean Beauty Hydrate Shampoo 250 ml: 28,70 €. Paul Mitchell Clean Beauty Hydrate Conditioner, 250 ml: 32,55 €

NEUMA neuMoisture instant fix

Bezoplachová starostlivosť hydratuje každý vlas do hĺbky, zároveň mu dodáva potrebné vitamíny a proteíny. Vďaka tomu potom vlasy dohromady tvoria účes na prvý pohľad zdravý, prirodzene lesklý, na dotyk hebký a poddajný, teda aj jednoduchý na úpravu.

Vďaka obsahu výťažkov z harmančeka, avokáda a prírodných esenciálnych olejov z bavlníkových a marhuľových semien navyše prípravok pomáha vlasy rozpletať, krotiť, ošetrovať ich rozstrapkané končeky a tiež regenerovať aj upokojovať pokožku hlavy.

Ľahký ochranný sprej je vhodný pre všetky typy vlasov, najmä pre vlasy vysušené slnkom, častým namáčaním v slanej či chlórovanej vode alebo tiež vlasy chemicky poškodené. neuMoisture instant fix, 200 ml: 32,17 €

oolaboo premier nutrition stem cell mask

Pleťová maska ​​s obsahom vysoko kvalitných výťažkov z bielej hľuzovky, švajčiarskeho jablka Uttwiler Spätlauber, paradajok, kyseliny hyalurónovej a ďalších aktívnych ingrediencií prírodného pôvodu sa postará o okamžitú rehydratáciu, hĺbkovú regeneráciu a revitalizáciu pleti. 

Jej pravidelným používaním sa navyše predlžuje životnosť kmeňových buniek pokožky tváre. Tým sa zachováva aj jeho mladistvá sviežosť, pružnosť a redukuje sa výskyt drobných aj hlbokých vrások. oolaboo premier nutrition stem cell mask, 50 ml: 73,7 €

Zdroj foto: ilustračná fotky Freepik, Orava

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.