Profesionálna manikúra v pohodlí domova?

Možno im každá nevenujeme náležitú pozornosť, faktom ale ostáva, že nechty patria k jednej z prvých vecí, ktorú si na nás všimnú - často nielen muži, ale aj ženy. Preto by nás všetky malo potešiť, že obľúbený rad dekoratívnej kozmetiky The ONE prináša prvý lak na nechty s gélovým leskom ako zo salónu!

leto_manikura18

Dá sa to - ľahko, rýchlo a kvalitne!

Nové gélové laky s jedinečnou technológiou

Vedci Oriflame vyvinuli progresívnu technológiu Photo Reactive, unikátny molekulový komplex, ktorý prináša úžasné výsledky, keď aplikujete gélový lak spolu s vrchným gélovým lakom. Vaše nechty budú vyzerať ako z profesionálneho salónu a pritom si ich upravíte sama v pohodlí domova.

Postačí vám vybrať si jeden z 10 farebných odtieňov Gélového laku na nechty The ONE Ultimate a naň aplikovať ešte vrstvu Vrchného gélového laku na nechty The ONE Ultimate. Výsledok? Dlhotrvajúce upravené nechty, vysoký lesk, intenzívne farby a krásny gélový efekt! Oriflame opäť stavil na svoju technologickú vyspelosť a pokrokovosť a opäť úspešne.

Schlaďte svoju pokožku v horúcich dňoch

Medzi novinkami švédskej prírodnej kozmetiky teraz nájdete aj chladivú kozmetiku, ktorá sa počas teplých letných dní viac ako zíde. Aj samotná značka sa každoročne stretáva s tým, že pred letom a počas leta stúpa dopyt po produktoch, ktoré nás schladia a prinesú nám príjemný osviežujúci pocit kontrastný s horúcim počasím. Aj preto Oriflame prináša chladivé novinky s prírodnými zložkami - Telový píling s melónom a citrónom Love Nature Ice Pops a Chladivé mlieko na ruky a telo s melónom a citrónom Love Nature Ice Pops. V prvom kroku teda svoje telo pomocou pílingu vyhladíte a v druhom kroku ho vyživíte a schladíte. Hlavnou zložkou sú melón a citrón - melón pokožku vyživuje, zjemňuje a hydratuje, citrón jej dodáva vitamín C a antioxidanty. Píling je navyše v praktickom jednorazovom balení, ktoré je ideálne aj na cesty!

Všetky produkty si môžete objenať nielen u Oriflame poradkýň, ale aj na www.oriflame.sk.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.