Ľahký hydratačný krém nielen pod minerálny mejkap

Napísal Eva Šoucová 10. september 2024

Tiež ste počuli o tom, že neexistuje žiadny podkladový krém, ktorý by sa hodil pod minerálny mejkap? Presvedčíme vás o opaku! Ľahký hydratačný Annabelle Minerals Soft Cream bol totiž stvorený presne na tieto účely a aktuálne je v novom balení.

am_soft_cream_924s

Má nielen nový dizajn a balenie, ale aj pumpičku pre uľahčenie dennej rutiny.

HYDRATAČNÝ & DOKONALÝ POD MEJKAP
Annabelle Minerals Soft Cream je neuveriteľne ľahký hydratačný krém, ktorý na jednej strane pokožku vyživuje, zanecháva ju sviežu a znižuje riziko podráždenia, na druhej strane sa však veľmi rýchlo vstrebáva. To z neho robí ideálny základ pre nanesenie akéhokoľvek mejkapu, o tom minerálnom, ktorý je veľmi citlivý na príliš mastný základ, to platí dvojnásobne.

Soft Cream neupcháva póry, a je tak perfektnou hydratačnou emulziou pre všetky typy pleti, vrátane veľmi mastnej a zmiešanej. Každodenné používanie krému navyše eliminuje pocit napnutia, zlepšuje pružnosť pokožky a zanecháva ju na dlhú dobu dostatočne hydratovanú.

Vďaka svojmu ľahkému zloženiu sa Soft Cream takmer okamžite vstrebáva a nezostáva po ňom nepríjemný pocit lepivosti. Postará sa o to, aby akúkoľvek pokožku rýchlo pripravil na aplikáciu minerálneho mejkapu a zamedzil tak jeho zlievaniu alebo iným nepríjemnostiam, ktoré sa stávajú s príliš hutnými krémami. Výsledkom je potom hydratovaná a jemná pokožka s prirodzeným, avšak vysoko odolným mejkapom.

VEGÁNSKY & BLAHODARNÝ
Annabelle Minerals Soft Cream je 100% vegánsky a z 95% obsahuje iba prírodné zložky, ako sú:

Bambucké maslo na hydratáciu, regeneráciu a tiež na ochranu proti nepriaznivým vonkajším vplyvom a prejavom starnutia.
Olej z hroznových semien pleť vyhladzuje, upokojuje, a predovšetkým chráni pred stratou jej prirodzenej vlhkosti a predčasným starnutím.
Ricínový olej pre jeho unikátne upokojujúce, antioxidačné a protizápalové účinky.
Olej z boráku lekárskeho na upokojenie pokožky a tiež ako ochranu pred jej vysušením.
Olej zo slivkových jadier pre jeho úplne unikátne hydratačné účinky a preto, že zanecháva pleť zamatovo hebkú.
Rastlinný glycerín pre jeho regeneračné schopnosti a predovšetkým preto, že dokáže pleť ochrániť pred poškodením, infekciami a zápalmi.
Vitamín E má úplne unikátne antioxidačné vlastnosti a tiež pleť zjednocuje, znižuje viditeľnosť pigmentových škvŕn a vracia pokožke pružnosť.
Kyselina hyalurónová pre jej veľmi intenzívne hydratačné schopnosti a tiež pre jej známu schopnosť spomaľovať opotrebovanie pokožky a tým aj prejavy starnutia.
Kyselina listová dokáže dodať pleti živiny a tiež jej pomôcť s regeneráciou či hojením.
Kyselina mliečna pre jej vysoko hydratačné účinky a tiež preto, že potláča množenie baktérií, teda pôsobí protizápalovo a upokojuje podráždenie.

ANNABELLE MINERALS SOFT CREAM
Hľadáte bezkonkurenčný dokonale ľahký a vegánsky krém pod minerálny mejkap? Tu je: Annabelle Minerals Soft Cream!
Odporúčaná cena: 13,90 €/50 ml

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.