5 netradičných tipov na Valentína

Pre tých, ktorí by chceli osláviť Valentína netradične, prinášame niekoľko tipov ako ho si ho ozvláštniť. Vyskúšajte hry s telesnou teplotou, erotickú kozmetiku, alebo sa ozdobte erotickými šperkami, či zažite celibát s pásmi cudnosti.

couple_0617_1200x750

Tip 1: Hra s telesnou teplotou

Sex, a to nielen na Valentína, sa môže stať špeciálnym vďaka mnohým netradičným spôsobom. Jedným z nich je hra s telesnou teplotou, ktorá zahŕňa použitie tepla alebo chladu počas sexu a intimity. Zmyslom tejto aktivity je, že zmeny teploty stimulujú ľudské neuroreceptory a spúšťajú rôzne pocity v tele. Počas teplotnej hry sa partneri môžu navzájom dráždiť, napríklad kockami ľadu, ktorými môžu masírovať bradavky, vnútorné stehná, krk alebo oblasť pod prsníkmi. Takto zachladiť môžete aj svoje erotické hračky. "Najmä sklenené alebo nerezové erotické pomôcky sa dajú vložiť do chladničky alebo ponoriť do pohára ľadovej vody, aby absorbovali chlad," hovorí Veronika Kubíčková, expertka z e-shopu Ruzovyslon.sk, ktorý predáva erotické pomôcky a zaoberá sa zdravou sexualitou. Naopak, milovníci tepla ocenia masáž teplými olejmi, voskom alebo otepľujúcimi erotickými pomôckami. "Existujú rôzne otepľovacie vibrátory pre ženy a množstvo pánskych masturbátorov alebo kolíkov pre mužov," dodáva.

Tip 2: Erotická kozmetika

Erotická kozmetika sa už dostáva do popredia záujmu nielen žien, ale aj mužov. Zahŕňa rôzne erotické krémy, niektoré dodávajú pokožke pružnosť a prekrvia intímne partie, iné spevnia prsia, zosvetlia pokožku okolo análneho otvoru alebo posilnia erekciu mužov. Na sviatok zamilovaných môžete vyskúšať aj opojné parfumy s feromónmi, ktoré povzbudia k sexuálnym hrám. Fungujú podobne ako feromóny, sú voňavé a zvyšujú túžbu po sexe.

Milovníci bozkávania a orálneho sexu ocenia „zbozkávateľnú“ stimulujúcu kozmetiku rôznych vôní, ktorá spríjemní predohru, orálny sex a okorení sexuálne hry s partnerom. Nechajte sa omámiť zmyselnými vôňami takýchto olejov a vychutnajte si sladké bozky na najcitlivejších erotogénnych zónach vášho tela.

Tip 3: Erotické šperky

Každá žena sa chce cítiť sexy a zvodne. Ak chcete tento rok prekvapiť svojho partnera niečím nečakaným, vyskúšajte intímne šperky alebo iné dizajnérske erotické doplnky. V súčasnosti existujú rôzne sady šperkov pre ženy na zdobenie intímnych častí. "Napríklad spony na klitoris a pysky, svorky alebo trblietavé nálepky na bradavky, či análne kolíky s imitáciou drahého kameňa. Pre menej odvážne ženy môžu byť ideálnym sexy doplnkom chokery s kamienkami, obojky na krk alebo škrabošky na oči," vysvetľuje Veronika Kubíčková.

Tip 4: Späť do minulosti: zažite celibát s pásmi cudnosti

Povedomie o pásoch cudnosti siaha až do starovekého Ríma, kde si nevesty ako dôkaz čistoty obliekali látkový pás cudnosti. Klasické železné pásy cudnosti mali chrániť ženy pred pokušením a mužov pred cudzími potomkami. Dnes pásy cudnosti slúžia ako populárna pomôcka pri rôznych sexuálnych praktikách, najmä v oblasti BDSM. Takže ak chcete mučiť svoju polovičku, zaobstarajte svojej partnerke pás cudnosti, svojmu partnerovi klietku alebo zámok na penis. Majte pod kontrolou vzrušenie toho druhého a užite si nové pocity nadvlády.

Tip 5: Nové partnerské wellness rituály

Pre milovníkov masturbácie a sexu vo vode, sú ideálnym nástrojom na Valentína masážne vibrátory s funkciou podsvietenia. Žiariace vibrátory, ktoré svojím vzhľadom pripomínajú malé vajíčko, plávajú na povrchu a neklesajú. Maj upokojujúci a harmonický účinok a oživujú partnerské wellness rituály. Okrem toho môžete do vody pridať šumivú bombu s feromónmi, ktorá vás uvoľní, prebudí všetky vaše zmysly a naladí vás na ďalšie milostné hry.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.